pondělí, 11 duben 2011 12:19

Novej klip od Kartelu - Jsme liný Featured

Written by 

Na veřejnosti je novej klip od kluků Luba Libre, Lakai a Kubice. Klip je venku pod názvem „Jsme líný“ a o produkci a mastering se postaral Dj JSM, kterej má na svědomí i předchozí singl „Hit“, kterej jakožto žhavá novinka už po internetu chvíli koluje.

Luba Libre, Lakai a Kubice tvoří skupinu, která si říká Kartel a aktuálně pracují na novém albu s názvem „Všechno nebo víc“, v rámci kterého byl singl a k němu i klip „Jsme líný“ natočenej.

Po singlu Hit se jedná o první hudební video k chystanému albu. Kromě Dje JSM, kterej je autorem hudebního podkladu a měl na starosti produkci, byl ke klipu sezván také Jan Raroha, který se shostil natáčení.

 

Nahrávání pak probíhalo ve studiu Darkside v Hradci Králové.

Většina záběrů v klipu je z městského outdooru. Střecha s parkovištěm střídá pohled na město z dálky i z blízka. Nádraží…sídliště, park a ulice s penerama sem tam prolíná záběr ze studia nebo pár jiných indoorů… Choreografie pohybů si jede v klasických gestech.

Technická kvalita zpracování je na poměrně vysoké úrovni a klip vypadá velmi profesionálně.

Klip se klukům podle mě velmi povedl po všech stránkách. Zvědavost na jejich nové album je díky těmto ochutnávkám hned o dost intenzivnější……….

 


 

přečteno: {hits}704{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory