úterý, 09 srpen 2011 11:53

Ludacris - chystá nový mixtape a album ! Featured

Written by  Nara

Vastním jménem Christopher Brian Bridges neboli Ludacris , známý jako velmi úspěšný rapper, majitel sedmi studiovách alb, president labelu Def Jam South, ale také neméně úspěšný herec, který si zahrál ve filmech jako jsou 2 Fast 2 Furious, Hustle & Flow nebo Repo men , dále také držitel několika cen Grammy a pětinásobný vítěz hitparády Billboard Hot 100 , chystá hned několik nových projektů.

Je to teprve rok, co rapper vydal své sedmé album s názvem Battle of the Sexes se spoustou zajímavých a energických tracků. Na jednom z nich jste také mohli slyšet tenkrát ještě méně slavnu Nicki Minaj . Po solo albu se Ludacris objevil například na albu DJ Khaleda a na spoustě jiných projektech svých kolegů.

Ale to není všechno. Momentálně hodně koncertuje jak s tracky z alba tak i s jejich remixy a kromě toho, jak sam potvrdil v interview , chystá mixtape s názvem 1.21 GigaWatts jako dárek pro svý fans, objeví se na něm tracky ve spolupráci s Tyresem, Davidem Guettou, Trey Songz a s Lil Waynem. Mixtape má vyjít v blízké době, ale to není jediná novinka, která všechny jeho fans potěší. Rapper pracuje na novém , v pořadí osmém solo albu, které ponese název Ludaversal . Budete si ho moct poslechnout už koncem tohohle roku. Na albu najdete produkci Neptunes, takže si osobně myslím, že se mátě na co těšit. Mnoho detajlů o albu zatím Ludacris neprozradil , tak se necháme překvapit.

zdroj informací : www.urbaneverything.com

přečteno: {hits}884{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory