neděle, 09 říjen 2011 08:40

Ty Nikdy tým už čítá jen tři rapery Featured

Written by  Prevuet

Lehce smutnou zprávu pro nás v tomto týdnu připravil label TyNikdy, respektive jeden z jeho členů Ryes. Oznámil, že se musí rozloučit se všemi, protože mu na rap nezbývá tolik času, jak by si představoval.

„Novinek u mě už poslední dobou nebylo moc, a novinkou asi proto nebude to, že se u mě dít už nic ani nebude. Je zvláštní to psát a ještě víc si to přiznat,“ začíná Ryesovo vyjádření na oficiálním labelovém webu.

Ryese je určitě škoda, protože na scénu přinesl trochu jinou hudbu, než tu byla do teď. V dopise fanouškům vysvětluje, že za odchodem stojí jeho pracovní vytíženost, díky které nemá na rap dostatek času.


Děkuje Ideovi za možnost rozšířit povědomí o jeho muzice, Kenny Roughovi za to, že s ním udělal desku, která se dostala k více fans, pak samozřejmě děkuje všem fanouškům, kteří desku koupili. Nedá se nic dělat, nám nezbývá nic jiného než doufat, že si to Ryes sem tam se svým koncem rozmyslí a pošle alespoň ojedinělý pozdrav v podobě tracku nebo featuringu.

My tímto přejeme Ryesovi, teď už Richardovi, všechno nejlepší do osobního života, ať se mu daří v práci, kterou má tak rád a ať prostě a jednoduše užívá života. Na závěr připojíme vzkaz Ryese přímo pro fans. „Mějte se super a dělejte víc muziky a super atmosféry na koncertech muzikantů. Pepo, Kenny, TNKD rappas, fantome, TNKD beatmakers. DÍKY!!!!"


Pokud si chceš přečíst celé Ryesovo vyjádření, navštiv http://tynikdy.cz/novinky/ryes-konci-u-ty-nikdy-precti-si-jeho-vyjadreni

přečteno: {hits}990{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory