úterý, 28 únor 2012 12:42

Sentex posílá singl "...Se Rozhodni Sám" (Produkce Smart) Featured

Written by  Sentex
Rate this item
(0 votes)

Zdravím všechny! Je to dva dny zpět, co vyšel nový singl s názvem „…Se Rozhodni Sám“. Skladba je agresivnější a text má velkou hloubku. Delší dobu jsem nic nevydal a jen tak prostě koukal, a divil se, co se kolem děje. Čekal jsem, kdy se to ve mně vše nashromáždí a bude ten pravej čas to napsat, nahrát a vydat. Je to přesně o tom, jak se dnešní „lidé“ chovají a nechovají. Skvělou produkci k této skladbě si vzal na starost exkluzivní producent ze Slovenska, a to Smart (DMS/Gramo Rokkaz).

Poslal mi na výběr z několika beatů a hned, jak jsem pustil právě tenhle, tak jsem ho musel mít. Skladba zatím sklízí pozitivní reakce a po necelých dvou dnech jí poslechlo kolem 1000 lidí. Co se týče finálního zvuku, tak o mix a mastering se postaral Ondřej Žatkuliak a jeho zlaté ručičky z Rooftop studia - díky!

Největším plusem a to, na co jsem čekal celou tu dobu, co to dělám je to, že mi napsal sám Emeres, že se singl k němu dostal, poslechl ho a dost se mu líbil. Stejně tak i mé novější skladby, jako například „Nežádoucí“ s Rushem, Irenou Karasovou a producentem El Murdem, nebo „Včera není dnes“, kde je hudba od brněnského producenta Taifuna a scratche - DJ Opia. Takže tohle bylo a je pro mě to nejvíc. Dokonce napsal a na tom jsme se i shodli, že spolu musíme zbouchnout pecku, takže se nebojím říct, že do několika týdnů se tu objeví nový singl, právě s Emeresovou produkcí!

Já osobně jsem s celou skladbou nadmíru spokojený a jsem rád, že to celé v pohodě vyšlo. Se Smartem nebyl žádný problém v domluvě a vše proběhlo v rámci možnosti v klidu. Teď si dám chvíli pokoj a po nějaké chvíli snad začneme spolu s Emeresem dělat na nové pecce a stejně tak s dalšími lidmi. Delší dobu mi běhá v hlavě to, že bych už konečně po více, jak 4 letech chtěl udělat svou první desku. Takže je i dost možné, že se na jaře začne dělat na novém projektu…? To je asi tak vše, co bych k nové skladbě a všemu infu řekl, a nezbývá nic jiného, než popřát příjemný poslech, zanech názor, sdílej a pomoz rozšířit hudbu, co se už dnes slyší málo. Díky

 


 

 

přečteno: {hits}1337{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory