pátek, 02 březen 2012 15:28

Pár novinek ze zámoří Featured

Written by  Nara
Rate this item
(0 votes)

První novinka se týká rappera Trae Tha Truth z Houstnu, známý je spíše ve státech, ale mnozí ho znají určitě i tady v Evropě. Patří do undergroundové skupiny Screwed Up Click, ale samozřejmě US undeground je naprosto něco jiného než ten under tady u nás, co do kvality i co do možností. Během své kariéry vydal obrovské množství projektů, ať už mixtapeů, colaboration alb či solo alba.

Poslední jeho studiový projekt nesl název Street King a vyšel v roce 2011. V tomto roce už ale stihl vydat freestyle mixtape, který se ale tady u nás asi bohužel těžko sežene. Novým úspěchem pro něj je to, že se nově upsal k labelu Grand Hustle records, který založil před několika lety T.I. , patří tam mimojiné i umělci jako B.o.B, Spot, D.O.P.E a mnoho dalších. Takže pro jeho kariéru je to jedině posun vpřed. Jelikož je to velmi produktivní rapper, očekávám, že v blízé době ve spolupráci s tímto labelem ho i uslyšíme.

Další novinka se týká Young Jeezyho a Ne-Ya, kteří nedávno při jednom live show předvedli nový track s názvem "Leave You Alone". Tímto trackem chtěl rapper také propagovat své poslední album Thug Motivation 103: Hustlerz Ambition, který vydal v prosinci 2011. To ale není vše, nefláká se ani Birdman. Během jednoho rozhovoru prozradil, že doufá, že v label YMCMB během tohoto roku vydá až 16 různých alb od různých umělců. Mezi tyto projekty se objeví nějaký počin od Nicki Minaj, Bow Wow, Lil Twista a také od Limp Bizkit. Pokud se to Cash Money records opravdu povede, letos bude o dávku hudby postaráno.

 



 

 

 

přečteno: {hits}1346{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory