pondělí, 02 duben 2012 19:01

Spojení Polsko a USA aka Dj Prox a Dj Premier? Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Dj Prox pod křídly Lucky Dice Music labelu, se rozhodl povznést pojem ,,Oldschool'', k dnešním posluchačům. Přišel z nápadem na mixtape, který bude obsahovat beaty proslule známého Dje Premiera, na které nahrajou svoje řádky nejlepší mc's z celého Polska. Tento mixtape má být vyjádřením obrovské lásky Dje Proxe ke staré škole, jak ji mnozí známe.

Před doslova pár dny se objevil na youtube první videoklip z tohoto mixtapu. Jedná se o dvojklip, ve kterém uslyšíte undergoundového mistra ve svém oboru Sitka a mainstreamovou ikonu Polské scény VNMa. Oba mc's si na beaty od Dje Premiera naložili opravdu nekompromisně a Vy můžete být svědky nejvyšího lyrického levelu obou hráčů.

Na konci prvního klipu, také uvidiíte a uslyšíte výše zmiňovaného Dje Proxe, který na track přispěl svými cuty. Snímky povstaly na tracky s názvem: Sitek - ,,Nie zaprzeczyś'' (Nezapřeš) a VNM - ,,Do zobaczenia'' (Naviděnou). Akuálně také probíha předprodej mixtapu na stránkách Dje Proxe zde. Pro mě je celý tento projekt naprostou střelou do nitra mého srdce. Doporučuji všem, kdo přestali věřit ve kvalitní Hip Hop.



 

 

 

přečteno: {hits}1413{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory