středa, 09 květen 2012 16:11

Vladis vyzývá systém aneb nový videosingl Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Díváte se kolem sebe? Posloucháte co se vlastně děje? Důchodová reforma, refroma zdravotnických poplatků, zdražování pohonných hmot, zdražování potravin, vyší spotřební daň... A spousta dalších problémů, které nám v poslední době politici hážou na hlavu. Co můžeme dělat? V našem případě by bylo nejlepší vyjít do ulic, sáhněme si ale na srdce, kdo z nás doma nadává a stejně s tím nic neudělá.

Vladis je týpek, který to převzal do vlastních rukou. Nestydí se striktně naložit svůj názor do tracku a nemá problém k tomu natočit i videoklip! Proto dnes avizujeme snímek na skladby: ,,Chobotnica a nerobím nic'', které se objeví na jeho novém připravovaném albu. V tracku jak i ve videu Vladis naráží na systém slovenské vlády a ostře jej kritizuje.

Beat je striktní Vladisova flow je zase o něco dál a mě osobně příjde jeho barva hlasu dobrá. Nedávno jsem zaslechl, že Vladise dokonce zatkla policie české republiky, při nedorozumění, při natáčení dalšího videoklipu. Myslím, že ve Vladisovi se probudila nová vlna motivace a tento týpek určitě nelení. A co Vy? Podpoříte jeho snahu fanoušci? Album čekejte již tento rok!


 

 

 

přečteno: {hits}1473{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory