čtvrtek, 10 květen 2012 18:05

Ryan Leslie nahrál klip s trackem ke své tour de Australia Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Můj celkem oblíbený interpet, naším serverem již vícekrát zmiňovaný, nahrál opět novou pecku, která se né přímo váže k jeho nadcházejícímu audio-vizuálnímu albu ,,Les is more''. Jedná se o track s názvem ,,Rain in Australia'' (Déšt v Austrália) a Ryan jejím prostřednictvím fanoušky na nadcházející shows v Austrálii.

Konkrétně: Sydney (Květen 25) a Melbourne (Květen 27). Ryan taktéž natočil k tomuto promo tracku videoklip, který není nijak profesionální, ale přesto dokáže zaujmout velmi krásnou atmosférou, jelikož je točen z hotelového apartmá, po dešti, za západu slunce. V tracku se dozvíte co Ryana utěšuje v poslední době, zaslechnete i jeho úspěchy, konkrétně hudební.

Dokázal totiž snad jako jediný bez labelu, bez smlouvy, pouze se svým kanálem na youtube přesáhnout několika miliónovou sledovanost a četný zástup fanoušků. Stále čekáme na album a podporujeme tohoto inteligentního umělce, který by se mohl živit něčím naprosto jiným a přesto chce mezi nás přispět svou troškou do mlýna. Stay real!


 

 

 

 

přečteno: {hits}1476{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory