neděle, 13 květen 2012 10:58

PROSTO label opět s videoklipem, tentokrát ze stejnojmeného mixtapu Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Nedávno se na internetové síťi youtube objevil videoklip z alba Dje Kebse, což je dvůrní Dj Hi-Fi bandy. Kebs totiž před pár týdny vydal oficiání PROSTO Mixtape. Na této desce, můžete slyšet neskutečných 23 našlapaných pecek, ve kterých učinkují všichni rapeři reprezentující PROSTO a nejen to!

Kebs je znám svými samplovanými beaty, které Vám takzvaně samy rozhoupou hlavu do beatu. Já sám jsem deskou naprosto uchvácen a na mou nejoblíbenější skladbu: ,,Murek'', se rozhodli chlapi jako první natočit videoklip. V této skladbě můžete zaslechnout: Korasa (Zip Sklad), Viena(Molesta) a Pyskateho(Skazani na sukces). Energetický beat k této pecce produkoval Zbylu a o skretches se postaral Kebs a Dj Technik. O samotné technické provedení a o práci s kamerou se starali borci z LetEmKnow sequence.

Ná záběrech si lze všimnout, že k natáčení klipu byl použit speciální kamerový vrtulník v hodnotě takřka 200 tisíc kč. Všem naším čtenářům a fanouškům dobré muziky doporučujeme zakoupit si PROSTO mixtape a pokud nechcete takzvaně kupovat zajíce v pytli, pod naším článkem si pusťte videoklip z této placky.



 

 

 

 

přečteno: {hits}1480{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory