pondělí, 11 červen 2012 18:11

El Nino překvapil s novým videoklipem příjemně, nebo naopak? Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

O tom, že El Nino vydává, respektive ještě točí album ,,Associal´´, ví určitě nejeden z Vás. Mezi novinky točící se okolo tohoto interpreta, patří také to, že se mu narodila nedávno dcera a mimo jiné, také naše dnešní novinka a tudíž to, že vydal nový videoklip.

Videoklip je natočen na track ,,Buď a nebo´´, který produkoval v poslední době velmi známý producent z Náchoda - Heron, který si v tomto díle vzal na paškál lehčí dubstepový nádech. No a zde se dostáváme k lehce kompromitujícímu faktu, že mnoho posluchačů a uživatelů youtube, kteří tento track poslechli a shlédli, často kritizují El Nina, za lehce zpívaný refrén, jeho oblečení a v neposlední řadě celý jeho styl jakým se nyní ubírá.

Já sám osobně si pamatuji striktní street rap El Nina, ještě v uskupení Disgrafix a vím, že nový videoklip je trochu překvapením, nicméně každé hudební odvětví, nevytýkajíc Rap, prochází určitým rozvojem a já osobně nemohu Ninovi nic vytýkat. Abych nezapoměl doplňující důležité informace: O technickou stránku videoklipu se staral Morelo, se svým týmem RedLooks, co se týče technického zpracování videa nemohu opravdu nic vytknout. Téma tracku je o špatných životních rozhodnutích. Tak a co Vy fanoušci serveru Beatlife? Myslíte, že tento track El Ninovi sednul, nebo naopak? Podělte se s náma o Váš názor pod článkem v diskuzi.



 

 

 

 

přečteno: {hits}1517{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory