čtvrtek, 14 červen 2012 17:58

Revolta nás překvapuje každým dalším krokem, tentokrát videem Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Pojem Revolta, již mohli někteří z Vás v nedávné době slyšet. Jedná se o kdysi zahaleného rapera, který nám přináší tak trochu jiné odvětví naší oblíbené muziky. Revolta (Kdysi znám jako marass), rapuje o duchovních směrech, systému naší vlády, konspiračních teoriích, apod.

Já osobně s jeho názory moc nesouhlasím, přesto ale mě velmi příjemně překvapilo nové video s názvem ,,Workout project´´, SebeRevolta, aneb řekni NE chlastu, drogám a steroidům. Ve snímku vystupují mladí nadšenci do sportu zvaného ,,kalistenika´´, tudíž cvičení s vlastní váhou. Chlapi předvádí soje skillz a tím se snaží motivovat mladé lidi k tomu, aby makali na sobě a neničili si život vysedáváním u pc, konzumací alkoholu, drog, cigaret a dokonce i steroidů.

Ve videoklipu zazní mimo jiné i track Majk Spirit feat. Suvereno - Rebel. Záběry jsou natáčeny v Ostravě. Bohužel se mi nepodařilo zjistit kdo video natáčel, ale Vím, že celý tento projekt má nasvědomí label MafiaRecords, tudíž určitě někdo z jejich štábu. Revolta se novým videem určitě taktéž snaží připomenout relase jeho desky, kterou můžete očekávat již 2.7.2012. Deska nese název ,,Evoluce vědomí´´ a my jsme zvědaví čím nás překvapí. A co Vy? Listen up!




 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1522{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory