středa, 04 červenec 2012 06:53

Pyskaty a jeho druhá sólovka ve znamení?... Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Pyskaty mc, o kterém né každý slyšel. nicméně my jsme tu od toho, abychom Vám přinášeli novinky.

Tento týpek má zasebou se svou skupinou ,,Skazani na sukcess'' již dvě desky. Nebýt toho málo po rozpadu této crew vydal sólovku s názvem ,,pysk w pysk'' a založil label Aptaun, který již dnes sdružuje největší swagery z Polska, jako jsou např: W.E.N.A., Tetris a další.

Pyskaty se rozhodl po dlouhé odmlce vydat nové album, které nese název ,,Pasja'' (Vášeň). Album vyšlo již 29.6., což je teprve pár dní zpět a má být velmi podprobně zaměřen na tématiku křesťanství.

 


Jestli v dobrém či špatném slova smyslu, jsem nedokázal pochopit ani s nejnovějšího videoklipu, o jehož realizaci se starali kluci z Toczy videos. Videoklip, jak i singl je opsán názvem S.A.L.I.G.I.A. Co tento název znamená? Trochu jsem pátral a dozvěděl jsem se, že jsou to počáteční písmena 7 smrtelných hřichů opisovaných v Bibli v latině. Beat k této skladbě produkoval nám všem známý O.S.T.R. A proto si buďte jisti, že se za něj Pyskaty stydět nemusí.

Sami jsme zvědavi co nám toto CD přinese, určitě si můžeme být jistí tím, že v letních dnech, narozdíl od naší republiky Polsko nespí a my si tak můžeme pořád užívat nové počiny.

Klikni play pod článkem a užij si to!

 

 

 

přečteno: {hits}1542{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory