pátek, 28 září 2012 13:35

Podzimní Tetris & Nadzemí tour Featured

Written by  Vrbic

Ne-li nejlepší, tak rozhodně jednou z nejlepších koncertních tour letošního podzimu, kterou budete moci navštívit v jedenácti městech Čech a Moravy, bude Tetris/Nadzemí tour. Top rapeři, top producenti, představující dvě nová alba, to vše na jedné stagi, co více si přát?

Jmenovitě se vám živě představí Ektor a DJ Wich, kteří co nevidět vydají novou desku Tetris, z které zatím představili dva, fanoušky velmi kladně přijaté, klipy a také James Cole s LA4, kterým bude krýt záda na stage Mike Trafic, s jejich nejnovější počinem, kterým je EP Nadzemí. Obě tyto alba budou na tour pokřtěna a obě si zde budete moct koupit. O vaši zábavu od večera až do rána se budou také starat DJové Pedro a Rasty.

Tetris/Nadzemí tour se vám představí již v půlce října a to dvěma koncerty. Konkrétně v pátek 12.října v liberckém Casta klubu a o den později v teplickém music klubu Nexxo. Zajít na tuto jedinečnou show máte možnost až do konce listopadu, kdy v pátek 30.11 bude odehrán poslední koncert v Olomouci. Tour přináší společnost OCB a rádio hiphopstage a ti slibují bohatý doprovodný program od drobných dárků, hostesek až po bohatou tombolu. Samozřejmě se budete moct s vaším oblíbeným interpretem nechat vyfotit, popřípadě si nechat podepsat album.

Datumy a kluby:
Pa. 12. října - Liberec / Music Club Casta
So. 13. října - Teplice / Music Club Nexo
So. 20. října - Ostrava / Music Club Barrak
Pa. 26. října - Česká Lípa / Music Club Prdel
Pa. 9. listopadu - Jihlava / Music Club Soul
So. 10. listopadu - BRNO / Fléda
Pa 16. listopadu - Plzeň / Buena Vista
So. 17. listopadu - Zděřina / Music Hall Zděřina
Pa. 23. listopadu - Praha / Meetfactory
So. 24 listopadu - Zlín / Golem
Pa. 30. listopadu - Olomouc / Music Club Belmondo

Více informací naleznete zde.

 

 



 

 

 

 

přečteno: {hits}1724{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory