středa, 24 říjen 2012 10:38

Hororový Haloween se Sodomou Gomoru a Street Machine Featured

Written by  13

Tak jako ve dvou posledních letech, tak i letos si pro Vás klub Black Pes situovaný v pražských Klánovicích připravuje tuhle vyvoněnou Haloweenskou akci. Tentokrát s ,,Horror“ tematikou. Půjde zde ale o víc, než jen o pořádnou párty doprovázenou hudební produkcí…

Prvotní pro tento večírek je již zmíněná hudební produkce, o kterou SODOMA GOMORA, nejznámější a neskloňovanější jméno české horrorcorové scény. Řezník, DeSade a DJ IllRick klub nerozduní sami a na pomoc zde budou mít parťáky tvořící pardubickou smečku STREETMACHINE, kteří svým HC řízlým špetkou metalu vyburcují snad každého.

Mimo jiné na Vás čeká tematicky vyzdobený klub a horrorové překvapení, jak říkáme: "kdo si počká, ten se dočká". Kromě toho na Vás čeká pár speciálních Horror drinků, které budou stát za to a možná budete i valit bulvy. Kromě speciálních drinků si zde budete moci zakoupit i něco speciálního k snědku v našem Horror bufetu, který uvítá snad každý účastník.

Nepovinným, ale rozhodně vítaným doplňkem chystaného večírku je kostým v hororové tématice. Fantazii se meze nekladou, tudíž každá maska bude jako každý rok unikát a věříme, že se všichni můžeme těšit na nespočet rozmanitých kostýmů, jak tomu bylo v letech minulých. Kdo na kostým zapomene, nemusí rozhodně truchlit. Je nám jasné, že po pár hodinách na baru si každý vyrobí svou vlastní masku, jen pozor na to, aby se nám ke konci akce nesešly jen samé zelené zombie.

Takže ten, kdo 27. října v kapse vyštrachá 80 korun na vstup a přivstane si z pařby předešlého dne a dorazí na místo již ve 20:00 na ofiko start akce HORROR HALOWEEN vol. 3, nebude určitě litovat-bude to stát totiž za to! Těšíme se na vás. See ya!

 



Facebook event: http://www.facebook.com/events/496905473662026/?fref=ts
Sodoma Gomora web: http://znk.cz/
Street Machine web: http://streetmachine.cz/
Black Pes funpage: https://www.facebook.com/MusicClubBlackPes

 


 

 

 

 

přečteno: {hits}1750{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory