středa, 05 prosinec 2012 16:43

Cirkus Alfa - Semifinále ligy Madcirkusu Featured

Written by  Ecko
Zdravim, tak jsme si řekli, že je čas zase trošku oživit kulturu v Sokolově, no myslím, že je zbytečný sem psát román, takže 14. prosinec 2012 :

Semifinále ligy Madcirkusu :

Fishbean vs. MacMan
Krouzmen vs. MayMc
+ vložený battle >> Seerch vs. Stanley Keptn




Za koláče se postaví sokolovskej principál KO-TY, z Chodova nás znovu navštíví DJ RENK, dále z Karlových Varů chodící hiphopová encyklopedie O.JAY a naposlední chvíli ovšem v neposlední řadě přijede opět až z Kutný Hory DJ KYSLAH TESLAH kterej se v Sokolově takřka zabydlel, dál se vám nejspíš na mikrofonu představí zástupci piva a plzeňskýho rapu PILSENSKILLZ a stále více oblíbená dvojice MATHEUS & RENK kteří vám představí šlágry co jste třeba ještě neměli možnost slyšet.

Minimálně dva mc´s a to KROUZMEN & MATHEUS vás potěší svojí NEOBVYKLOU freestyle show. Po domluvě s barem jsme pro vás připravili drink v podobě MORGANA S KOLOU cena je v jednání, ale slibuji že nad 45,-Kč se nedostanem.

Když nám bude počasi přát a my celá FREESTYLE KROO věříme že bude, tak se můžete těšit na SNB & SKI CONTEST přímo před kinokavárnou. Bude se soutěžit na velkym a malým "railu a piknikáči".. všechno záleží na tom kolik se vás přihlásí !!! přihlášky do rozjížděk bud pište sem, nebo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ...

> start na vlastní nebezpečí <

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory