středa, 12 říjen 2011 07:34

Jay Diesel posílá nové info! Featured

Written by  Remi

Před cca týdnem jsem narazil na video – byl to rozhovor s Jayem Dieselem a přišel mi jako dobře zpracovaný. Tento týpek v něm pohovořil o tom, jak si žije, co nového připravuje, jaký má názor na labely a taky o tom, co se o něm příliš neví – ve volných chvílích rád jezdí na skatu. Rozhovor probíhal ve Vítkově, a to pro Screw Up Show.

Video vám nechávám pod článkem, takže jestli už jste tak nedočkaví a chcete slyšet vše přímo z úst Jaye, tak si ho samozřejmě pusťte. Ovšem než tak uděláte, já tady chci trošku rozebrat to, co se událo v poslední době a co nás čeká a nemine.

V nedávné době jsme mohli slyšet pecku Žiju 100%, ke které udělal krásný beat Kenny Rough z Liberce a ke které se také natočil klip, dále remix na písničku z alba Deset – Právě teď, kde byl na featuringu Nironic a v neposlední řadě song s Kalim s názvem Pro ty pravý.

Největší novinka je písnička s produkcí od Inphyho z TyNikdy labelu, kterou doplnil DJ Opia svými word cuts (tento singl rozeberu příště). Tyto singly, nebo aspoň některé z nich, nebudou pouhými singly, ale zařadí se na chystané EP, které vyjde k příležitosti 20000 fanoušků na Jayově facebookové fan stránce, a které vydá volně ke stažení. V době psaní článku page čítá číslo 19892, takže se brzy dočkáme EPčka s názvem Pro svý!

Zatím můžu podat info o hostech a producentech, kteří se na něm objeví. Budou to za majkem týpci z Moja Reč a z producentů Mad Skill, Emeres, Inphy, Dubas a Kenny Rough. Je možné že jich bude víc, ale prozrazeni jsou zatím tito. Další věc co dragoun Diesel chystá, a to už do vánoc, je společný projekt s Tafrobem.

O něm už je také něco málo známo. Měl by obsahovat 6 věcí, stát lidových 100 Kč a celý by ho měli produkovat pouze Kenny Rough a ODD, což je mladý liberecký beatmaker, který má slušně nakročeno k dobré kariéře. V době rozhovoru se chystal Jay a Tafrob na natáčení videoklipu k prvnímu singlu z tohoto projektu. Song má být jakousi baladou o hulení.

Radostná zprává je i to, že příští rok Jay Diesel vydá své třetí studiové album. Světlo světa by mělo spatřit někdy v první polovině roku. Jako poslední se zmínil o dvou projektech, které svou originalitou jistě překvapí, a to je dobře! Jedná se v první řadě o projekt s názvem Okružní jízda. Jay bude objíždět studia po Česku, Slovensku, Německu a Polsku a v každém z nich nahraje jeden track.

Tím bude mít každý song trochu jiný zvuk, ovšem o mastering se v konečném důsledku postará jeden člověk. Projekt je oznámen na dobu neurčitou.

Další o čem v rozhovoru mluví, je vícero projektů, které budou mít za důsledek klip, ve kterém se objeví adrenalinové sporty a aktivity. Jednat by se mělo o skateboarding, snowboarding, jízda na kolech, kiteboarding a další.

Tak Jayi, myslím že můžu mluvit za všechny tvý fans, děkujeme ti že nám chystáš takovou nálož novinek a těšíme se až je zrealizuješ!

 

http://www.facebook.com/JAYDIESELOFFICIAL

http://www.facebook.com/PvpLabel

 

přečteno: {hits}1001{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory