pátek, 11 listopad 2011 19:22

Týden mixtapeů: Birdman & Mack Maine, Trey Songz a Lloyd Banks Featured

Written by  Nara

Tento týden ve spojených státech se nese v duchu ne jenom drbů nebo pomluv, ale také v duchu masového vydávání mixtapeů.

Mezi první mixtape, který stojí za zmínku je společný počin Birdmana a Mack Mainea s názvem Billionaire Minds s hostováním DJ Khaleda a DJ Folka. Tento počin z dílny Lil Wayneovýho labelu Young Money a Birdmanovi nahrávací společnosti Cash Money má 14 stop a pokud vás zajímá, jaká jména můžete slyšet kromě samotného Birdmana a Mack Mainea, tak to je například: Lil Wayne, Rick Ross, Ace Hood, Kendrick Lamar a nebo třeba Maino.

 

Kdo chcete si tento mixtape stáhnout a nebo jen poslechnout, můžete zde.

Mezi další mixtapey patří například mixtape od známého R&B zpěváka Trey Songze, který má být pokračováním mixtapeu #LemmeHolDatBeat. Ano slyšíte správně, rapovým pokračováním, které má název #LemmeHolDatBeat2. Ke stažení zde.

Svou sérií mixtapeů, které pojmenoval Cold Corner rozšiřuje i známý Lloyd Banks, který počínaje úterým vydal Cold Corner 2 a co dál víc říct? Hostů po skromnu (Prodigy of Mobb Deep, Styles P a A$AP ROCKY), za to 18 kvalitních tracků, které stojí za to, protože tento mixtape za dva dny byl stažen více než 25000krát a v žebříčku stahovanosti na datpiff.com je na pomyslném třetím místě. Ke stažení zde.

 

 

přečteno: {hits}1073{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory