středa, 30 listopad 2011 17:49

„Sen budúcnosti“ s Gambou ve tracku i před kamerou Featured

Written by  Ecko

V dnešním příspěvku si představíme novinku na slovenském filmovém poli. Snímek se jmenuje „Sen budúcnosti“ a jeho režisérem je Matej Zrebný, student gymnázia ze Slovenska, který mimo jiné získal hlavní cenu na mezinárodní soutěži filmařů. Film měl premiéru v sobotu 26.11. v kině města Bytča a to rovnou ve dvou časech ihned po sobě.

Abychom vám film trochu přiblížili, jedná se o kratší (45 minut) komediální snímek! A o čem „Sen budúcnosti“ je? To vám poví nejlépe sám autor, proto ponechávám ve slovenském originále:

„Marek je obyčajný chalan, ktorý si žije každodenný život. Netuší, že celý mu ho zmení jedna udalosť, ktorá do neho vstúpi. Začnú sa mu snívať sny budúcnosti. Sen, ktorý sa mu sníva, sa mu zobrazí v nasledujúci deň. V snoch sa objavujú nepochopiteľne opakujúce sa čísla. Taký istý problém má aj Lucia, ktorá tiež nechápe podstatu svojich snov. Celú situáciu komplikujú nevyriešené spory s mafiánom Gambom. Ak chce Marek a Lucia zistiť, čo spôsobuje sny budúcnosti, musia sa nájsť a spoločne vyriešiť problém, ktorý môže zmeniť ich život. No netušia, že veci nie sú také ako sa na prvý pohľad zdajú...“

Hrají: Marek Pakanec, Magdaléna Dúbravová, Lukáš Švoňavský, Lukáš Tandara, Adriána Zelníková, Tibor "Gamba" Baráth, Lenka Urbanová, Alen Hasanbašič, Marek Kramara, František Radena, Viktória Hrivňáková, Kristína Rumanová, Matej Kocian, Lukáš Stopka, Matej Zrebný.

Možná se ptáte, co má tento film společného s hip hopem, že o něm informujeme na našem serveru? Je to jednoduché, krom toho že snímek působí jako docela zajímavá a kvalitní záležitost jste si v seznamu herců mohli všimnout jména „Gamba“. Tento raper si nejen ve filmu zahrál (místního mafiána), ale nahrál také pilotní song k probíranému filmovému dílu. Zde si můžeš nejen poslechnout track ale také shlédnout trailer. Pokud vás tento „ biják“ , klikni na odkaz pod článkem, kde se dozvíš další zajímavosti...

 


 

Facebook event: http://www.facebook.com/events/294358807259991/

 

přečteno: {hits}1106{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory