neděle, 03 březen 2013 12:06

50 Cent: ,,G-Unit by mohla být zase spolu a brzo bude Tour" Featured

Written by  D-Toc

Máme tu pro Vás rychlou, ale možná důležitou novinku! 50 Cent nedávno nahlas vyslovil něco, co bylo dlouho nemyslitelné. G-Unit má šanci býti zase spolu. Několik měsíců dříve, Fif odmítal jakýkoliv možný návrat legendární skupiny, avšak to vypadá, že asi změnil názor.

V rozhovoru s ESPN došlo na toto téma, kdy Queenský rapper probral pracovní morálku dřívějších členů G-Unit (Tony Yayo, Lloyd Banks) a morálu nynějších členů. "The original G-Unit, maybe. We might do something. I'll be honest with you. Some of these new artists on the label I don't think are working as hard as they could," "I don't know how hard they want to work or how much they want it. I could see the original coming back together though."

Fifty také mluvil o jeho nadcházejícím albu "Street King Immortal" a odhalil, že je spjaté s chystanou Tour. " 'We Up' likely will be on my next CD. I'm going to hit the tour after that. Music is the reason I've been able to be a part of this brand extension. I turned down some film projects to open time to hit the road. It's like hitting the restart button."





 

 

přečteno: {hits}1892{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory