pondělí, 04 březen 2013 14:04

Jakých projektů se dočkáme na jaře? Překvapí vás Lil Wayne, Havoc, LL Cool J, Eve ale i Snoop Lion a další... Featured

Written by  Nara

Na U.S. scéně se neustále něco děje, je to tam dost živé ať už co do nových projektů tak i co do různých skandálů, ale momentálně bych chtěla svůj článek spíše věnovat něčemu jinému, než je konflikt mezi Pitbullem a Lil Waynem nebo nový trend šířící se jako virus.."Harlem Shake". Během tohoto jara totiž vyleze do světa spoustu projektů od různých zajímavých umělců a jsem si jistá, že si spoustu z nich budete chtít poslechnout.

Tak se jdeme podívat, kdy přesně se jich dočkáte. Už v březnu si budete moci poslechnout hned několik novinek a to po dlouhé době od Justina Timberlakea, od Lil Waynea a od RnB zpěvačky Ashanti. "The 20/20 Experience" je název projektu, který po dlouhé hudební pauze vypustí Justin Timberlake hned 19. března. Následovat bude Weezyho už delší dobu chystané album, které ponese název "I Am Not a Human Being II" hned 26. března. Pro ty, kteří umí ocenit úžasný hlas zpěvačky Ashanti a mají chuť na pořádnou dávku RnB, hned v ten den se dočkají jejího "Braveheart".

Duben bude na novinky také bohatý. Na začátku měsíce, přesněji hned 9.dubna vypustí mladý rapper Tyga své třetí studiové album s názvem "Hotel California". Dále 16. dubna si budete moct poslechnout "Student Of The Game" od P.A.P.I.ho (dříve N.O.R.E.). Ke konci měsíce, 20.dubna se dočkáte také projeku "Float" od Styles P & Scram Jones. Hned po něm 23.dubna budou následovat "Prisoner Of Consciousness" od Talib Kweli a "indicud" od "Kid CuDi". To ale není zdaleka vše, objeví se novinka i od starého známého Snoop Dogga, momentálně pohybujícího se na scéně pod jménem Snoop Lion. Nové album žánrově v duchu reggae "Reincarnated" spatří světlo světa taktéž 23. dubna. Tento měsíc uzavře rapper, který se na scéně pohybuje už pěknou řadu let, bude to LL Cool J se svým v pořadí třináctým studiovým albem "Authentic". Takže v dubnu bude vážně co poslouchat.

A co nás čeka v květnu? Hned na začátku měsíce, 7. května vypustí Queensskej rapper Havoc, známý z hiphopového dua Mobb Deep, své třetí sólové album nesoucí název "13". Hned týden po něm, 14. května se dočkáme konečně nějaké novinky od rapperky Eve, tentokrát se vrátí na scénu s albem "Lip Lock". Následovat ji budou 21. května French Montana s "Excuse My French" a YMCMB label s jejich "Rich Gang: Flashy Lifestyle". Za sebe si myslím, že to bude skvělé. Dočkáme se spoustu hitů od spousty známých jmen a rozhodně si každý příjde na své jelikož budou nové projekty jak od rapperů, kteří jsou na scéně přes deset let a mají svou historii, tak i od mladších rapperů, kteří více experimentují a pořád hledají své místo na scéně. Ať už máte rádi oldschool či newschool, během tohoto jara se dočkáte aspoň jednoho projektu, který vás potěší. Samozřejmě se toho vydá mnohém víc, ale řekněme, že jsem vybrala za sebe to nejzajímavější. Zůstaňte ve střehu!

 

 

 

přečteno: {hits}1893{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory