středa, 24 duben 2013 13:55

S rozpadem HZM na dva kusy, se rozpadli i fanoušci Featured

Written by  Slajd

HZM, mladá skupina která si dychtivě šla za svým snem, se již před nějakým tím pátkem rozpadla a s tím i její fanoušci. Mnoho posluchačů z toho bylo zdrceno, ale našli se i tací kteří za rozpad HZM byli vděční. Někteří lidé si oblíbili více jednoho, či druhého z členů skupiny a nyní již mají tu možnost si poslechnout každého interpreta zvlášť.

Johny Machette, který se proslavil trháky jako Zážeh, Vyprošťovák či Se Zbláznim, má podle všeho daleko větší úspěch než jeho ex-partner Sweet a.k.a. Reginald. Ať už se bavíme o Youtube views, či úspěších na koncertech. Ale mnozí jej odsuzují za jeho vykrádání beatů, komercialismus, nebo jeho mnohdy plytké a bezduché texty. Johny se postaral o svou slávu tím, že jako první vydal, již výše zmiňovaný song Zážeh. A také tím, že většinu jeho posluchačů tvoří mladé slečny, které se o rap a jeho podstatu moc nezajímají a převážně poslouchají pop rap, který je teď "in".

 

Sweet, nyní vystupující pod pseudonymem Reginald, se s nástupem na scénu o dost zpozdil, ale o to byl jeho návrat efektnější.
Rovnou přišel s celým Mixtapem jménem Royal Flush, který si sám zasponzoroval svým BMW. (Oproti Johnymu, který má na své straně sponzory z rozpadlé skupiny.)



Kapela si své fans rozdělila na dvě strany. Jedni druhým v komentářích nadávají a obhajují právě svého interpreta. Mnohdy se jedná o lidi, kteří nejsou schopni napsat bezchybně větu, a jejich znalost gramatiky se blíží bodu mrazu. Někteří jsou schopni dokonce udělat chybu i ve vulgarismech, se kterými se mimochodem nešetří. A tak se nám mnohdy naskýtá možnost vidět až absurdní hádky, které jsou už mnohdy tak stupidní, že se zástupci rozpadlé kapely za ně snad musí stydět. A tak se možná dočkáme toho, že se fanoušci už bez výjimky navždy rozdělí na dva nesmiřitelné tábory.

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1963{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory