neděle, 23 červen 2013 17:35

Co nového na scéně?

Written by 

Jako by letní počasí, které většinu z nás v posledních dnech potěšilo, by naladilo na správnou vlnu i osobnosti z hip hopové scény. V posledních dnech, jsme mohli totiž zaznamenat spoustu novinek, tak se na ně společně pojďme podívat. Začneme včerejší bombou, kterou na českou scénu shodili Marpo a Hard Target v podobě klipu nazvaného „Celej Blokk“.

 

 

Produkce je z rukou T. Fadda a mix & master provedný v RoofTop studiu u Ondry Žatkuliaka songu taktéž prospěl. Video pak vznikalo pod taktovkou Flash Fakera a Lukáše Jirkovského. Pokud tě zajímá, co nového Marpo chystá, můžeš si přečíst čerstvý rozhovor s ním.

 

 

 

I Malý Man se radoval na svém facebook profilu z horkého počasí a tak se dá spekulovat, že i to napomohlo jeho rozhodnutí oprášit rok starý song se zpěvačkou Sharlotou a zveřejnit ho. Song ležel prý rok v šuplíku a až nyní uzrál čas tento lovesong vydat.Není také na škodu zmínit, že Malý Man brzy začne servírovat novinky z jeho chystaného mixtapu „Egotrip“. 

 

 

Další věc je od mladého brněnského rappera, kterého můžeš znát jak z freestyle battlů, tak z featu na Tafrobových „Krásných ztrátách“, ale hlavně z DRM. Jak většina z vás tuší, jde o Maniaka, který by měl již tento měsíc vydat jeho první EP „Rawbíř“, kde najdeš šest tracků a odkud je i jeho nový klip „Ach ne“. Na produkci se objevil Cooari a správný zvuk dodal Michal Kopřiva. 

 


 

O jednu z, alspoň pro mě, slabších novinek se postaral Johny Machette se svým novým klipem nazvaným „Stačí mi to nejlepší“. Na produkci se objevil Godot a vše vzniklo opět u Ondy Žatkuliaka v RoofTop studiu.

 

 

 

V pondělí jsme se dočkali nového klipu od holubího dua Marat a Freezer, nazvaného „Number“. Klip byl předzvěstí jejich společného EP nesoucího název „Král Ládví“, které spatří světlo světa až ve středu večer. Video je z dílny You Dunn Know TV.

 

 

 

 

V Sobotu se fanoušci kapely Prago Union konečně dočkali nového alba „Vážná hudba“. Album bylo pokřtěno již ten den na Votvíráku jedním z fanoušků a Prago zahráli několik písniček z nové desky.

 

 

 

Závěrem snad ještě zmíním svatbu MC Gaye, který se v sobotu oženil. Tak mu přejme, ať mu vydrží štastné manželství.

 

Vrbicz

- pro Beatlife píšu od září 2012

- soustředím se hlavně na česko-slovenskou scénu a poslední dobou hlavně představuji novinky

-kontakt: Vrbicz@beatlife.cz

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory