pondělí, 28 únor 2011 20:38

Bacil a Dj Metys (GR) ti posílají zdarma Streettape tak stahuj! Featured

Written by  Blahy :)

Před časem jste mohli slyšet ochutnávku ze StreetTapu v tracku "Z ulice", kde se Bacil "obul" do Dramatikz a rozpoutal tím vlnu hejtu, ze kterého vyšel diss "Legendárná nula" od Radikála směřovaný Bacilovi a následná odpověď v podobě videodissu "Intrigánské dievčátka" z dílny Gramo Rokkaz respektive od Speara, Děcka a Dj Spina která byla poslaná na Dramatikz. Ale dost už hejtu a vzhůru na tape.

Na mixtapu který namixoval a oscratchoval Dj Metys se nachází celkově 22 skladeb. 19 z nich je na francouzské beaty o zbytek se podělil rovnoměrně beaty z české, slovenské a německé produkce. Streettape obsahuje nové i starší tracky od Bacilovy kariéry v Názvu Stavby, Drvivé Menšin až po sólo tracky nebo featy do kterých si Bacil pozval jako jsou: Momo, Kali, Rakby, Danosť, Vladis, Dna,Suvereno, Mišo Biely a další.

Streettape se dá stáhnout na odkazu níže nebo koupit ale pouze v limitované edici 100 kusů za 5 éček na Bacildm.com. Pokud se stanete fanoučky StreetTapu, tak sou v nabídce i balíčky za 18éček, který obsahují tričko, mixtape CD a podpis kartu.

01. Iba rap 02. Z ulice (+ DJ Metys) 03. Dozrel cas 04. Nesprávny tah 05. Raz dole raz hore 06. Idú po mne (+ Momo) 07. Diamanty (+ Rakby a Barbbara) 08. Poézia ulice (+ Kali) 09. Moje mesto 10. Prvá trieda 11. Evolúcia (+ Danost) 12. Ona (+ Vladis) 13. Pod žit (+ Rakby a Šipo) 14. Babylon 15. Konexie (+ DNA) 16. Môj svet 17. Žijem jak chcem (+ Suvereno) 18. Studený svet 19. Nocní vtáci (+ Mišo Biely a Vladis) 20. Alkoholik (+ Rakby) 21. Piatok 22. Co tu máme dnes 2 (+ Drvivá Menšina)

 

stahuj Streettape zdarma

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory