pondělí, 28 únor 2011 17:56

Kali a jeho album Pod maskou je pravda Featured

Written by  Wek Mack

Někteří zvás si určitě pamatují Kaliho hit Som Hrdý, který sklidil úspěch jak na Slovensku tak i v Česku. Kaliho jste mohli vidět i v soutěži Tic Tac Hip Hop Talents kde měl na track Som Hrdý klip, který mu dělal Double J pán ze slovenska co točil klip Rytmusovi.

V roce 2010 vydává debut s názvem Pod maskou je pravda, který je nabitý spousty tracků, které určitě stojí za poslech. Objeví se tam hosté jako Majk Spirit z H16, Zverina, Opak, Mates, Šipo, Tuko, Separ, Decko, Dame, Berezin, Sketa, Lubeck Na produkci se objeví lidi jako Grimaso (producent tracku Monopol od Rytmuse), Abe(producent H16), Opak, Lkama, Mako, Smart, Palio, Jazzy, Dame.

Na Albu je 17 věcí a nejvíce úspěšný track se jmenuje "Teraz idem já", který je nejsledovanější hit z alba. Určitě uděláš dobře, když podpoříš a koupíš si originál (např. Zde http://www.gorila.sk/product/269589). Kaliho tvorbu můžes sledovat zde: http://www.facebook.com/profile.php?id=1327073464

Tracklist Alba: 1. Teraz idem Ja (prod. Mako) 2. 85101 feat. Mates (prod. Lkama) 3. Nohami na zemi feat. Šipo (prod. Smart) 4. Výstraha (prod. Lkama) 5. Hieny feat. Zverina (prod. Smart) 6. Nehas čo ťa nepáli feat. Majk Spirit (prod. Grimaso) 7. Poď poď (prod. Lkama) 8. Šecko alebo nič feat. Tuko (prod. Grimaso) 9. Dva životy (prod. Smart) 10. Kým nás smrť nerozdelí (prod. Smart/Palio) 11. Viem čo chcem feat. Separ, Decko, Dame + DJ Miko (prod. Grimaso) 12. Pod maskou je pravda feat. Berezin (prod. Lkama) 13. Ja a moje druhé Ja (prod. Smart) 14. Závistlivé plemeno (prod. Abe) 15. Nádej umiera posledná feat. Lubeck (prod. Grimaso) 16. Život je dar feat. Opak (prod. Dame/Opak) 17. Bol to on feat. Sketa (prod. Jazzy)

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory