pátek, 08 duben 2011 17:15

Ektor vám posílá Psaní z lásky Featured

Written by  Majorus

Od vydání alba Airon Meidan nebylo o Ektorovi vůbec slyšet. Skoro by se dalo říct, že jsme se báli, aby se pražský rapper vůbec ještě kdy ukázal. To se ale změnilo a Ektor se po novém roce přihlásil s tím, že na přelomu letošního března a dubna vydá své nové album, jenž mu bude, mimo jiné, produkovat například velice známý Emeres nebo třeba Enemy.

A to není všechno. Na konci ledna také vydal první track z chystaného alba.

Možná se zeptáte, proč sakra píšeme o Ekotorově písni teď, dva měsíce po jejím vydání. Je to velice jednoduchý. Protože se vydání jeho desky blíží, je potřeba se na ní naladit. Track se sice jmenuje „Psaní z lásky“, ale jak je u Ektora zvykem, nepůjde o žádné sladkobolné bláboly o tom, jak se mají dva rádi. Na to jsou tu jiní.


Ne, track se točí okolo jeho návratu na hip-hopovou scénu a Ektor si v něm servítky rozhodně nebere. Dokonce nechybí ani jasná narážka na Rytmuse v rýmu: „Nikde žádný děvky a posraný drahý šátky, jenom zmrd, kterej nežere hraný žvásty.“ Ektor se očividně vrací ve velké formě a jsem zvědavý, jestli se toho Rytmus chytne. Z posledních let si určitě pamatujete na několik crossoverů, které Rytmus řešil z MC´s z naší scény. (Ano, teď mluvím třeba o slovní dekapitaci, kterou mu připravil James Cole).


A už dost řečí, je čas si pustit tenhle track, který se rozhodně nemůže zařadit do škatule „obyčejný“ nebo „nahovno.“ Chytlavý beat a typický nasraně-rychlý Ektorův projev se o tom hravě postarají. Ektorovo nové album čekejte někdy tento měsíc.

 

 

přečteno: {hits}689{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory