neděle, 25 březen 2012 13:56

Fer Beat představuje snippet z nového alba Featured

Written by  Ecko
Rate this item
(0 votes)

Na nové album západočeské undergroundové stálice Fer Beat se čeká už hodně dlouho. Z důvodů stěhování a dalších nepříznivých okolností padnul plán na 2CD „Špinavá osnova“ a po sérii single tracků umístěných na bandzone profilu se konečně hlásí o slovo ohlašované album „Pro vás“, které v poslední době konečně nabírá svou finální podobu.

Přesvědčit vás o tom může snippet několika tracků, které na tomto CD najdete. Aktuálně Fer Beat funguje ve složení Rolland, DNA a DJ Shurehand, který je především z časových důvodů spíše externistou. Do budoucna je ovšem v plánu sestavu „Fer Beat Illusionist“ rozšířit, ale nepředbíhejme... Jak jsem už podotknul, na desku se čekalo několik let, takže je z čeho vybírat. To znamená že album bude doslova „natřískané“ hudbou a bude obsahovat zhruba 20 tracků. Ochuzeni ale nebudete ani o materiál, který se na desku nevešel.

Album „Pro vás“ vznikalo v rozmezí let 2009 - 2012, což se může zlehka odrazit na výsledném zvuku. Ten je samozřejmě z Rollandova studia „Maximus Records“. Rolland slibuje desku plnou „nostalgického retro stylu s prvky funky“, takže pokud je toto tvůj šálek čaje, dočkáš se již v dubnu! Album se má nejdříve objevit k poslechu na síti, kde bude možnost také zakoupit CD v digitální podobě. Zhruba měsíc na to je v plánu pustit do oběhu také lisovanou verzi „Pro Vás“. Kde bude „placka“ k zakoupení se dozvíte včas, nakonec dojde i na free download...

Chybět nebudou ani dva hosté. Bude zde KickDicker, ale po letech se před mikrofon vrací také Murph, talent původem ze západočeského horského městečka Pernink. Jinak je většina rapů především Rollandova práce, s tím že DNA zde působí spíše jako vokalista. Ale nebojte, ani o jeho výbornou flow nebudete ochuzeni! Scratche naškrábal nejen Shurehand, ale i Rolland ukázal co dovede za gramofonem. Jo a mix s materingem také mr. Rolland... Kontroluj snippet několika tracků a udělej si obrázek sám!

Krom toho najdeš na banzone profilu Fer Beatu i další dva tracky, které se objeví na nadcházejícím počinu.
www.bandzone.cz/ferbeat

 


 

 

přečteno: {hits}1397{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory