pondělí, 26 březen 2012 11:21

Majk Spirit chce najít pravdu v novém videoklipu Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Už je tomu nějaké doba, co vyšel debutový počin Majka Spirita, reprezentanta uskupení H16, Nový člověk. Toto album se pyšní oblibou u kvanta mladých lidí. Majk také získal několik ocenění za tuto desku a objel několik desítek klubů s koncerty k tomuto albu. K albumu ,,Nový člověk'', vyšly dnešním dnem již 3 videoklipy.

Nejnovějším snímkem je klip na track s názvem ,,Hladám pravdu'', který produkoval náš nejlepší český beatmaker a Dj, Dj Wich z Prahy. O technickou stránku videoklipu se postarali RHB a Lornic production. Majk Spirit se v tomto klipu snaží pokázat na svůj životní směr ,,Hledání pravdy'', kterým se ubírá. Řeší problématiku mnoha duchovních směrů a já bych jej osobně mohl zařadit mezi skupinku mladých lidí, kteří si stále myslí že najdou pravdu, aniž by ji opravdu hledali.

Můj závěr je, že Majk jako mnoho ostatních ,,hledačů'' svým jednáním akorát dokazuje existenci Boha, jelikož každý se snaží tíhnout ke svému stvořiteli, jak je psáno v Bilbi. Takže Majku: Zahoď svý esoterický knížky pokud nechceš skončit na psychiatrické lečebně, vem do ruky Bibli a pravdu najdeš. Dovolím si citovat ,,Já jsem ta pravda, cesta, i život, není k otci jiné cesty, než skrze mě'', řekl Ježíš.


 

 

přečteno: {hits}1399{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory