středa, 28 březen 2012 12:58

Radikal si to naložil radikálně a ty to musíš vidět! Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Radikal Mc, toto jméno jste již mohli uslyšet ve spojení s crew Dramatikz, ze Slovenska, kterou známe určitě všichni. Mě osobně Radikal vždy oslovil svou barvou hlasu, která je natolik agresivní, že Vás nenechá u jediného tracku spát.

Tato vlastnost se v neposlední řadě hodila Radikalovi v jeho nejnovějšímu tracku a zároveň videoklipu na skladbu ,,Bez ilúzie'', ve kterém se určitě vžívá do role nejednoho z nás. Znáte ten pocit kdy Váš život vypadá skvěle, ale v momentě kdy se ráno probudíte s tím, že musíte do práce, vaše vidina skvělého života se rozprskne jako rozbitá láhev mléka? Přesně o tomto Radikal nakládá.

Nejednoho z Vás může tento track motivovat ke splnění svých snů. Videoklip produkovali kluci z party OPTICALpro, o hudební produkci se pak postaral pro někoho z nás známý Masif. Mimo jiné také prozradíme, že Radikal se po delší odmlce chystá vydat sólo desku, pyšnící se názvem ,,Počiatok'' a album se objeví již tento rok. Shlédněte klip a posuďte sami, zda tento mc bojuje za to o čem rapuje.





 

 

přečteno: {hits}1401{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory