středa, 18 duben 2012 17:51

Molesta a nebo spíše jen jeden z mnoha polských legend Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Kdo nezná pojem Molesta, jako by nikdy neexistoval. Naprosto kultovní crew, která už od roku 92 brázdila kazeťáky všech kluků na sídlištích. Molesta, byla v Polsku tařka první Hip - Hopová formace ve složení: Wilku, pelson, Vienno a Wlodi. Nicméně rok se s rokem sešel a z této crew už všichni odešli a začali se věnovat svým sólovým dráhám. Všichni, až na jednoho!

Pelson, kdysi znán také pod pseudonymem Pele, se po neuvěřitelných takřka 20 letech rozhodl nahrát svůj první debut. Moc o něm nevíme, protože sám Pelson je zastáncem pravidla: ,,Co je dlouho pod pokličkou, nejvíce voní''. Nicméně na nám všem známém serveru youtube se objevil, bez jakýchkoliv trailerů a nečeho podobného, jako čistá rána z nebes, první skladba a videoklip z této desky!

,,Wierny sobie'' (Věrný sobě), je název zmiňovaného tracku. Beatmaker Rollin, využil sampl z polské písně Zdzisławy Sośnické - Czy jest gdzieś taki ktoś. Pokud budu hovořit sám za sebe, beat mě skoro rozplakal svým velmi jemným zpracováním. Podotknu ale také rap Pelsona, který zní naprosto bravůrně a poeticky. Jsem nadšen a už teď vím, že album ,,3854 I 3 kroki'', bude další originální plackou na mé polici. Užijte si tento snímek stejně jako já. ,,Just feel that vibe''


 

 

 

přečteno: {hits}1437{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory