sobota, 05 květen 2012 13:16

Matheus má sólo, Matheus má sólo... aneb druhej single venku Featured

Written by  Ecko
Rate this item
(0 votes)

O tom že Matheus, freestylová mašina ze Sokolova chystá své první solo album už se nějaký ten pátek šušká! Ti pozornější už před časem zajisté zachytili první ochutnávku z chystaného debutu, track „Mám to rád“, ve kterém se na featu předevedl Elka.

Druhej (aktuální) single z CD „Před prvnim infarktem“ se jmenuje jednoduše „Matheus má sólo“. Jeho chytlavou produkci vyplodil Renk, mladý talentovaný producent ze západu, jemuž by měla hudebně patřit zhruba polovina věcí na albu, další hudby dodají Kyslah Teslah, Della, Plampi a Jeha.

 

Prvních 8 věcí už je kompletně hotovejch a dalších deset tracků se piluje a čeká na nahrání. Zvuk má na starosti Ondřej Žatkuljak, takže kvalita ala Rooftop studio zaručena. „Matheus má sólo,Matheus má sólo,Matheus má sólo, k tomu pár hostů...“, tak zní začátek refrénu v aktuálním singlu, takže koho že si Mates pozval? Objeví se zde Rest, MC Gey a jistě i někdo další, ale to se nechme překvapit. Single sklízí hromadu kladných ohlasů, tudíž nelze dělat nic jiného než jeho poslech vřele doporučit.

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1468{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory