neděle, 06 květen 2012 16:36

Diox se postavil přímo hleď k nerovnoprávnosti v jeho zemi. Sleduj to! Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Nakažení virem H.i.v. - 3 roky odnětí svobody, Pokus o vraždu spojený se znásilněním - 3 roky odnětí svobody, Krádež banky s vyhrožováním zbraní - 3 roky odnětí svobody, Brutální ublížení na zdraví - 3 roky odnětí svobody, Ostřelování veřejného vlaku - 3 roky odnětí svobody, Držení 0.5g marihuany (Joint) - 3 roky odnětí svobody, Tak zní znění zákona Polského. Diox hrdý reprezentant stáje Hi-Fi Banda, už nevydržel nátlak a rozhodl se naložit, jako nakládá vždy a to striktně!

Jeden z nejortodoxnějších raperů z Polska, si vzal na paškál téma, které v Polsku trápí nejednoho mladého klučinu. Nerovnoprávnost a absurdita justice, jsou věci, kterým Diox již dál přihlížet nemůže. ,,Przestempcy'' (Zločinci) je název nového tracku a taktéž úžasného videoklipu z nejnovějšího alba Dioxe a The Returners - Backstage.

Album se objeví v polovině května a obědnávat jej můžete s poštovným 0zl na Prosto.pl. Videoklip jak i celá placka vychází v podání 2CD pod záštitou monopolu PROSTO. Ceníme klipe, ceníme strikci a ceníme neustálou aktivitu našich Polských sousedů. A co Vy?


 

 

 

 

přečteno: {hits}1469{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory