neděle, 20 květen 2012 17:15

#Milaneee, znáte tuhle hlášku? ano, či ne, čtěte dále Featured

Written by  Tony
Rate this item
(1 Vote)

Nevím jak, nevím proč, nevím odkud, ale už takřka odjkaživa sleduju na sociálních sítích Twitter a Instagram, hlášku: #Milaneee. Co že to znamená? Jak už jsem říkal: ,,Nemám ponětí'', ale toto ,,označení'' je u nyní velmi populárních fotek raperů, djů, producentů a spoustu dalších. Každý z umělců, má zřejmě touhu poukázat na to, jak si žije a fotí ty největší chuťovky, které mnozí z nás nikdy ani neměli možnost ochutnat.

Nicméně Tafrob a Jay Diesel, nezůstávají pozadu ani nyní, kdy se rozhodli o tom nahrát track a aby toho nebylo málo, natočit i videoklip! Track nepojednává o ničem jiném, než o jídle a o tom jak se tito hudebníci v tom vyžíají. Beat k této uvolněné pecce obstaral mladý Kenny Rough, a za sebe mohu říci, že flow Tafroba a Jay Diesela, rodáku z Brna, Vás doslova položí do kolen.

Technickou stránku věci, okolo natáčení videa, zajišťoval Morelo a zřejmě jeho značka Red Looks. Uvidíte záběry z restaurací, záběry s jídlem, které Vás po shédnutí klipu nenechají sedět na zadaku a Vy si půjdete dát něco k snědku. Celá pecka je spontánní a myslím, že potěší nejednoho fanouška, či náhodného posluchače. Tak si sedněte, dejte si chillout a Let's Play!



 

 

 

 

přečteno: {hits}1493{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory