neděle, 10 červen 2012 18:01

Sakra jo!! Staré DuFuckTo je zpět!!! Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Brácho a Ségro pamatujete ty časy, kdy náš walkman plnila kazeta Defucto a jejich ,,Umění´´, byla naprostou ikonou našeho života? Když na to tak vzpomínám ukapává mi slza a chci vrátit ty časy zpět! Po úvodních slovech si určitě dokážete po přečtení článku domyslet jak jsem se asi cítil, když jsem si pustil nejnovější počin Defuckta z desky Triumf, na kterém se ve spolupráci objevili i Radikal, což je zajímavé, jelikož na samotném CD v tracku není.

Před pár dny se objevil na netu videoklip na track ,,Renesance´´, který pochází, jak jsem již výše zmiňoval z desky Defuckta, která nese název ,,,Triumf´´ a již něaký ten pátek je k poslechu. Beat k této pecce zařídil sám Headdy, který je již dekádu producentem a raperem v jedné osobě. O technickou stránku věci se postarali opticalPRO, kteří mimo jiné mají taktéž nastarosti nejnovější videoklip Rytmuse.

A o čem, že ten track a klip jsou? O tom čím kdysi byl HIP - HOP, tudíž o lásce ke kultuře, jednotě a bratrství, kdo toto období nezažil, může si naprosto úžasně tento feeling nasát právě v dnešním videoklipu legendární crew Defuckto, čili Headdyho a Latea. K tomuto už snad ani není třeba co psát a jen Vám popřejeme příjemný poslech, protože takové skladby a klipy už na dnešní scéně nejsou skoro vůbec!



 

 

 

 

přečteno: {hits}1515{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory