neděle, 10 červen 2012 17:52

,,Je třeba zabít Tafroba´´, aneb další povedená pecka Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Tafrob mi už hodně dlouhou dobu přijde jako velmi originální týpek. Sledeuju jeho působení, jeho tvorbu a styl. Mimo to, že dělá rap, se věnuje taktéž módnímu lifestylu, sbírá sneakers a věnuje se naplno svému originálnímu outletu. To, že Tafrob je naprosto originální týpek, který nikoho nekopíruje, se můžete přesvědčit i Vy v nejnovějším videosinglu z alba ,,Krásný ztráty´´, které se mělo objevit, již na jaře 2012, čili tohoto roku, ale víte jak to s těmi termíny v dnešní době je.

To nám ovšem nevadí, páč Tafrob nenechává své faoušky čekat a my již dnešním dnem můžeme shlédnout výše zmiňovaný videosingl ,,Je třeba zabít Tafroba´´. Téma tohoto singlu je víc než úžasnéa zábavné, jelikož Tafrob dissuje sám sebe. Dokázal jsem sebekriticky znehodnotit. Co se týče samotného podání tak originálního textu, nemusíte zoufat, protože Tafrob Vás rozhodně nezklame.

Muziku k této pecce produkoval Čecho-Slovák Emeres, kterého známe ze spoluprací již z dřívějška. Vizuální stránku zajištovali Red Looks a k, Každopádně se není za co stydět. Pokud se ohlédneme na info o desce ,,Krasný ztráty´´, dozvíme se, že na desce můžeme uslyšet např: Ideu, Resta, Wiche, Majka Spirita, Emerese, Dubase, Radikala a dokonce legendárního Brňáka Apoku a mnoho dalších... To stojí za to si počkat ne?? My se těšíme a Vám přejeme příjemný poslech. Peace



 

 

 

přečteno: {hits}1514{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory