úterý, 19 červen 2012 09:30

Kartel s novým klipem, který by jste měli vidět Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Znáte Kartel? Možná si někteří z Vás všimli jejich prvního EP ,,Všechno, nebo víc´´a pokud ne, tak jste si určitě všimli jejich známého videoklipu ,,Pohled z dola´´ s Paulie Garandem na featu. Tato partička je tvořena ze 3 členů: Luba Libre, Lakai a bývalý Dj skupiny MAAT - Dj JSM.

Dnes pro Vás přinášíme novinku v podobě zbrusunového videoklipu na novou skladbu ,,Mírová´´, ve které ale uslyšíte pouze Luba Libreho a Jsma na beatu. Co kluky motivovalo k nahrání a vydaní nejen singlu, ale také tohoto skvělého videa? Zřejmě situace naší společnosti, která stále víc a víc nabírá na obrátkách. Začal s tím Revolta, pokračoval Rytmus a ani Kartel nezůstal pozadu. Track je totiž o tom, jak bychom se měli postavit našemu globálnímu problému, kdy lidé v moci zotročují náš národ.

Kluci z Kartelu, natočili také svkělý klip k tomuto tracku, ve kterém uvidíte černo-bílé záběry na rapera a jeho fellaz a taktéž velmi výstižné úryvky různých demonstrací, apod. Vše vyšlo pod křídly nově vzniklého labelu DarkSide, patřícímu právě klukům z Kartelu. O beat jak už jsem zmiňoval se staral JSM a video natáčeli Jan Rajnoha a Jan Macháček. V klipu také zazní saxofónové prvky, které si vzal na paškál Adam Mojžíš. Přejem příjemnou podívanou a především chvilku zamyšlení nad tím, co budeme dělat dál...



 

 

 

 

přečteno: {hits}1526{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory