čtvrtek, 21 červen 2012 09:50

Dj Wich + Ektor s loktem z vokna Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Mega hardcore!!! Byla moje jediná myšlenka, když jsem dokoukal na nějnovější počin Ektora společně s naším elitiním Djem Wichem. Proč pak jsem si to říkal? Dozvíte se na konci článku. Jak už jsem zmínil výše Ektor zvedl telefón, volal Wiche a ten mu samozřejmě neotálel v tom podarovat nějaký ten beat. Vznikla nejnovější pecka zvaná ,,Loket z vokna´´, která je dobrou volbou takřka na každou událost.

Ektor mě jako nikdy nezklamal a proč také? Nebere si servítky s ničím co chce říct a to by přece měla být definice každýho mcho ne? Track je o tom jak kluci žijou svůj spokojený život a chcou v tom naplno pokračovat. Uvidíte záběry na Pražské ulice, luxusní káry, sneakers všeho druhu a taktéž na členy Big Boss labelu, apod. Klip i track zřejmě vyšli čistým nákladem Wiche a Ektora, jelikož se mi o žádném labelu zjistit nic nepodařilo.

O kameru, která je opravdu příjemná, se v tomto snímku postaral Rashid Fidratovich Garipov. Na závěr velmi překvapující zpráva, která mi po dokoukání vyrazila dech: Wich společně s Ektorem, vydávají desku ,,Tetris´´, která vychází na podzim tohoto roku. Já říkám ,,Mega Hardcore!!!´´ a co Vy fanoušci? Myslíte, že se můžeme těšit na desku roku 2012? - Nechme se překvapit



 

 

 

 

přečteno: {hits}1527{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory