sobota, 06 říjen 2012 18:27

Legendární Bassinfection! Featured

Written by  Netix

12. října se na brněnské Zbrojovce uskuteční dlouho očekávaná podzimní BASSINFECTION. Půjde o speciální klubovou edici, což znamená, že se akce odehraje v jedné z přízemních hal a v celém prvním patře. Očekávejte masivní zvuk, line-up a omezenou kapacitou areálu pro maximálně tisícovku opravdových hudebních fajnšmekrů!

Legendární PHI LIFE CYPHER (UK), MC LORD BITUM (FR) a mnoho dalších v industriálním prostředí brněnské Zbrojovky! V rámci podzimní edice BASSINFECTION party se dále budete moci těšit např. na novozélanský dnb projekt CONCORD DAWN, italský HALLUCINATOR nebo na domácí hip hopovou crew 4021.

PHI LIFE CYPHER (UK) tedy legendární trojice DJ NAPPA a MCs LIFE a SI PHILI se pokusí vrátit brněnský hip hop alespoň na chvíli směrem ke kořenům. Undergroundové ikony PLC, které udávají od konce devadesátých let směr (nejen) na britské hip hopové scéně dorazí v kompletní sestavě představit to nejlepší z anglického hip hopu!!!

MC LORD BITUM (FR), unikátní MC, který je nejen ve frankofonních zemích známý a respektovaný díky energickým live shows a ragga hlasu s kulometnou kadencí ukáže pravý francouzský verbální atentát. Víc informací na: http://www.bassinfection.cz


Kdy? 12.10.2012

Kde? Lazaretní 1/7, Zbrojovka factory

Facebook udalost? http://www.facebook.com/events/471344266216544/

Hudba? 5 stages | dnb | hip hop | reggae | psytrance | world music | chillout




 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1737{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory