středa, 10 říjen 2012 18:34

Francouzští 3.80 Paradox přivezou striktní hip hop na 3 české zastávky už tento týden! Featured

Written by  13

3.80 Paradox – 2 DJs a 4 MCs (Dino. S, D Spy, RossKilla, Lowtantik a beatmakeři Prodi & Doubleko), energická show, striktní francouzský hip hop a koncert, který nenechá žádného diváka v klidu, to vše přiveze kapela z Orleans do tří českých klubů. Premiérově se tahle parta představí v břeclavském Park klubu ve čtvrtek 11. října. O den později 12. 10. zamíří do klánovického prostoru Black Pes a po necelém roce se v sobotu vrátí i do pražského Červu.

3.80 Paradox se vrací do České republiky po druhé a návštěvníci jejich koncertu mohou očekávat našláplou show a hip hop líznutý reggae, dubstepem a dalšími styly. Tahle kapela, to je především šest sympatických Francouzů, kteří nechají na pódiu duši a po koncertě zakalí na baru s návštěvníky klubu.

Společně mají za sebou několik alb a jednotliví členové se věnují i samostatné tvorbě. Například Dino. S, který v rámci show představí ochutnávku ze svého zbrusu nového alba Hors De Controle. Máte-li rádi čistý hip hop a nadupanou show, pak byste rozhodně neměli koncert 3.80 Paradox zmeškat.

Koncertní zastávky:
Čtvrtek 11.10. Břeclav-Park club
Pátek 12.10. Klánovice-Black Pes klub
Sobota 13.10. Praha-Klub Červ

Stránky kapely:
http://380paradox.bandcamp.com

 








 

 

 

přečteno: {hits}1742{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory