středa, 14 září 2011 07:57

Flash Back Special with Smack Featured

Written by 

http://www.hiphop.4fan.cz/images/com_sobi2/clients/29_ico.jpgSMACK - Radio Spin(Iscream Show),Bullettime - jedním z nejprogresivnějších mc a djs vůbec.Spoluprace např. s Margerem,Rude Kidem,ale i s českou špičkou jako např.Mike Trafik,Hugo Toxxx,Marat,AK mohl bych pokračovat dlouhým výčtem věcí které má právě Smack na svědomí,ale musím to zkrátit.

VILMER(CNR) - Jičínskej spratek, člen ex SpitYa Boyzzz,Dj. Hrál například na Battle Of The Year 2010, (největší středoevropská taneční soutěž), v 16letech už hrál na největším středoevropském festivalu Hip Hop Kemp mnoha dalších akcích. Momentápně má venku svůj nový Bambino Mixtape o kterém si na našich stránkách už mohl slyšet ! Hraje převážně Grime, Rap, Elektro a Dubstep.

ALIEN(CNR) - v podstatě veterán a zasloužilí otec,který se na poli pohybuje již od roku 2000.skvělý selektor a vypravěč.V jeho setech můžete najit Chillout,Dubstep a DnB

WAKO - (Rook's Squad)-kdybychom se měli rozepsat čeho všeho se dotykají jeho prsty,byli bychom tu dlouho a horko těžko bychom hledali člověka jemu podobného,proto ne třeba kecu a vynášení do oblak,přijd' si poslechnout jeho selekci a sam uvidíš čeho je tento selektor schopen,vibration.Grime a Dubstep.

Místo konání : Movies Dance Club Jičín, Ruská 22.
Start : 21:00
Vstup : 50,-

Odkaz na akci : http://hiphop.4fan.cz/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=1&sobi2Id=29&Itemid=68

 

přečteno: {hits}934{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory