pátek, 16 září 2011 06:30

Podzimní část Hip Hop 4EVER v Lounech Featured

Written by  Remi

http://hiphop.4fan.cz/images/com_sobi2/clients/33_ico.jpgVenku to tak zatím nevypadá, ovšem kvapem se nám blíží předposlední část roku, a tou je podzim. A k podzimu nepochybně patří i akce s názvem Hip Hop 4EVER, který má za sebou již několik velice úspěšných ročníků. Headlinery tohoto dílu budou Pio Squad z Jihlavy a pražský rapper Ektor.

Minulé vydání slavilo velký zájem fanoušků, proto byl podzimní díl v poslední době velice očekáváný. V roce 2011 se uskuteční 21.10. a to na Severozápadě Čech – v klubu Imperium Musicland, Louny, se startem ve 21:00.

O skvělý zážitek se postarají DJ´s Kwé a Saybon z Prahy, DJ Bart z Mostu a DJ J-Kid z Jihlavy, kteří ve vás svými mixy rozpumpují krev a naladí vás na příjemnou atmosféru. O doprovodný program se postarají především Pentifull Crew, což jsou mistři české a slovenské republiky v breakdance.

Než se dostanu k hlavním lákadlům tohoto koncertu, zmíním ještě talentované rappery, kteří zde také vystoupí. V první řadě je to H.Z.M. (Hovada za majkem), které tvoří MC´s Sweet, Cart a Johnny Machette. Toto seskupení před nedávnou dobou vyhrálo soutěž talentů labelu MafiaRecords, a to především po úspěšném vystoupení na stagi Hip Hop Jamu. Dále se zde objeví dvojice Abde&Deno, přičemž Abde je z Loun a Deno z Ostravy. Ještě vystoupí Zero a Stewe z Rakovníku/Prahy.

Pořádat se bude take freestyle battle o hodnotné ceny dohromady za 30 000,-. Hlavní cenou bude herní konzole Xbox 360 a velký pohár.

Dostávám se k headlinerům, kteří jsou samozřejmě to, na co se fanoušci těší nejvíce. Pro tento koncert jimi jsou Pio Squad a Ektor. Rapper který má na svém kontě úzkou spolupráci s Enemym, s kterým vydali v roce 2008 společné album Airon Mejdan. Řeč je o Ektorovi, ten letos vydal své první solové album Topství, které je hodnoceno velice pozitivně. Proto se těště na jeho show i na Hip Hop 4EVER v Lounech, kde mu bude krýt záda DJ Jorgos, z Radia Spin.

Dalším účinkujícím jsou jihlavští Pio Squad. Jejich počátky se datují do roku 1998 ještě pod názvem Jižní Pijonýři. Od té doby se stali možná dokonce nejslavnější kapelou na Moravě. Na svědomí mají pod názvem Pio Squad tři regulerní alba, přičemž z alba Interview stale hrají oblíbené písničky fanoušků a ti se jich ne a ne nabažit. V blízké době Pio chystají nové album, podrobnosti zatím nejsou známy. Nicméně, ti co přijdou na HH4EVER se mají na co těšit, protože bude jistě narváno.

Celou akci bude moderovat již známý Pan Radu, z hudební televize Óčko. Pokud se vám má recenze líbila a máte zájem se vydat do Loun, připravte si na samotný koncert 150 korun, což si myslím, že je velmi přijatelná cena za takovouto porci výtečné hudby. Záštitu pod akcí nese především Xbox live a mnoho dalších sponzorů.

Facebook událost: http://www.facebook.com/event.php?eid=282771861749126
Oficiální facebook stránka akce: http://www.facebook.com/kwehiphop4ever

 

 

přečteno: {hits}938{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory