neděle, 31 březen 2013 18:26

Tech N9ne o jeho nadcházejícím albu ,,Something Else"! Featured

Written by 

Tech N9ne a Strange Music postupně pomalu, ale jistě všechno chystají. Můžeme se dočkat jak klasického alba, tak i deluxe edice tohoto, již v pořadí 13 alba s názvem "Something Else". Tech N9neovo třinácté studiové album, "Something Else" má dneškem i termín vypuštění. Podle serveru HipHop-N-More.com, "Something Else" bude za pomoci Strange music vypuštěno kolem 25. června.

Už dříve jsme se od Techa dočkali tracku, které na albumu bude a to s názvem "Bitch" a hostujícím T-Painem. Také se očekává, že Tech N9ne vypustí tento rok ještě EP s názvem "Therapy". Strange Music CEO o tom něco málo řekl serveru minulý týden:
"Therapy is going to be produced by none other than Ross Robinson. He’s a famed rock producer that did Korn, Slipknot—his credentials are pretty crazy. The way in which he works with his artists; that’s why Tech called it Therapy. This dude’s got a really good psyche of the artist and will pull shit out from artists who wouldn’t normally expose themselves like that. Ross, in some shape or form, pulls it out of you. When you hear Jonathan Davis at the end of a Korn album where it sounds like he’s crying—he really is crying. That’s when he broke down in the studio. That was from Ross pushing him to the outer limits. I cannot wait to get Ross and Tech together again."

 

Podívejte se na oba obaly a řekněte, koupíte si album jak ho vydá a nebo si počkáte na deluxe edici a poté na EP?

 

 

 

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1934{/hits} krát

D-Toc

  • - od 25.3.2011 člen redakce BeatLife.cz
  • - píše články týkající se především novinek z U.S.A.
  • - méně často zprostředkovává rozhovory s neznámými talenty
  •  
  • - ve volném čase se věnuje rapu pod pseudonymem D-Toc a
  • pracuje na různých projektech ve spolupráci s Otherside Click

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory