čtvrtek, 24 říjen 2013 19:37

Pár mixtapeů, kterých se dočkáte už brzo!

Written by 

Všichni se sice těšíme na MMLP2, neboli na nadcházející album Eminema, kterého se dočkáme už 5. listopadu, ale nebylo by od věci shrnout, jakých jiných projektů, přesněji mixtapeů se již brzo dočkáme.

Například Wacka Flocka Flame se rozhodl svůj další mixtape vypustit už na Halloween - 31.10. si budete moci poslechnout jeho "Waka Flocka Myers 5" na kterém spolupracoval s DJ Cannon Banyon, DJ Young JD a DJ Effect. Mimochodem Wacka Flocka také pracuje na svém dalším studiovém albu, které chce vypustit během roku 2014 pod názvem "Flockaveli 2".

 

Ve stejný den vypustí také svůj mixtape rapperka Lil Kim, v jejím případě se jedná o "Hard Core 2K13". Ale do Halloweena ještě máme pár dnů a mixtape "Clash Of The Titans" od DJ Paula a Drumma Boye výjde už ve středu. V listopadu o mixtapey opět nebude nouze, se svou novinkou "I Am King" příjde například Trae Tha Truth už 25.11. Již bez přesného data ale jistě ho následovat budou Game, Future nebo taky Gucci Mane.

 

Dočkáte se i nového mixtapeu "The Ghost Of Rich Porter 2" od Jima Jonese nebo i od Juelze Santany. Mixtapeů samozřejmě výjde mnohem víc, tento druh projektů je v US mezi umělci velmi rozšířený a v podstatě co den to nějaká novinka. Narozdíl od alb, často můžete mixtape i zcela free stáhnout na určitých stránkách. Jedná se sice o tracky "méně kvalitní" v porovnání s alby, ale je škoda si občas nějaké neposlechnout.

 

 

 

D-Toc

  • - od 25.3.2011 člen redakce BeatLife.cz
  • - píše články týkající se především novinek z U.S.A.
  • - méně často zprostředkovává rozhovory s neznámými talenty
  •  
  • - ve volném čase se věnuje rapu pod pseudonymem D-Toc a
  • pracuje na různých projektech ve spolupráci s Otherside Click

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory