čtvrtek, 19 duben 2012 16:49

W.E.N.A. aka Wudoe a jeho další buldozér Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

Možná se ptáte: ,,Proč zrovná buldozér''? Rád ihned vysvětlím. W.E.N.A. je mc opět z Polska, který svým prvním legálním debutem doslova ,,rozválcoval'' celou Polskou scénu. Když jsem si koupil jeho album, ještě snad nikdy jsem nezažil, že by na celém albu nebyl jediný track, který be se mi nelíbil. Beaty Qcieka a jemu podobných ve spojení s originální flow Weny, zněly doslova neuvěřitelně.

Album ,,Dalekie sblizenia'', sklidilo na území celého Polska obrovský úspěch. K tomuto albu také vyšlo pár videoklipů a všechny se v počtu shlédnutí blíží k miliónu. Co je, ale u Weny nového? To, že maká na dalším albu!!! A, že se jedná o další mega desku, se můžeme přesvědčit v novém videoklipu k tomuto albu s názvem ,,Nic''. Ano je to tady, W.E.N.A. opět a zase rozdrtil na prach všechny hranice a natočil něco co se v Polsku ještě nikomu nepodařilo.

Splečně s filmařskou skupinou Let Em Know, se rozhodl odcestovat do Brazílie, kde celý klip natočili. Snímek je v úžasném a originálním retro stylu, podtrhujíc kulturu tamnější mládeže. Wudoe dokonale vystihl jeho pohled na život a jeho lásku k životu a cestování. O beat se postaral Stona o skretches pak Dj Technik. Těšíme se na nové album, které vyjde pod záštitou Aptaun records a doufáme, že naší čeští mcs budou aspoň z poloviny tak ativní, jako naší sousedé. Play!



 

 

 

přečteno: {hits}1439{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory