sobota, 26 květen 2012 16:44

Hzm a jejich klip ,,Rap o rapu'' Featured

Written by  Tony
Rate this item
(0 votes)

H.Z.M., aneb Hovada Za Majkem, jsou mladí kluci Sweet a Johny Machette, kteří se nedávno představili světu svým debutovým, né albem, ale videoklipem ,,Začínáme'', který již k dnešnímu dni čítá neuvěřitelných 443 000. To je na nováčky neuvěřitelné nemyslíte?

Nicméně uběhla nějaká doba a podle zvěstí jsem se doslechl, že H.Z.M. oficiálně opustili MafiaRecords label a začali si vše kočírovat na vlastní pěst. Jak vypadá jejich nová tvořivost, můžete shlédnout v nejnovějším videoklipu ,,Rap o rapu'', který je z úplně jiného soudku, než ,,začínáme''. Track pochází z připravovaného mixtapu těchto kluků, s názvem: ,,1/2'', který se snad venku objeví tento rok.

O technickou stránku videa se staral Lukáš Zrůst z Lucas production. Beat je celkem ortodoxní a odlišný od samplovaných beatů, kluci se totiž zřejmě řídili pravidlem ,,V jednoduchosti je síla''. Pecka vznikala v Rooftop studiu u Ondřeje Žatkuliaka, který má nastarosti také výsledný sound pecky. Myslíte, že byl od kluků správný tah odejít od Mafia labelu? Máte prostor k diskuzi pod článkem, tak: ,,Let's GO!''




 

 

 

 

přečteno: {hits}1497{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory