neděle, 17 leden 2016 14:58

Strapo rozjíždí Versus tour po ČR! Featured

Written by  Tz

Někdejší šampion ve freestyle battlu a majitel jedné z nejrychlejších flow v našich končinách se nedávno vrátil na scénu albem Versus. Řeč samozřejmě není o nikom jiném, než o Strapovi. Tenhle šestadvacetiletý rapper ze Slovenska i v roce 2015 předvedl nekompromisní nálož poctivého rapu, které teď můžete být svědky i vy!

Po svém dlouholetém působení na scéně platí Strapo za uznávaný pojem. Můžete ho milovat nebo nenávidět, ale jedno mu nelze upřít. Jeho schopnosti na mikrofonu jsou jedním slovem výjimečné. S aktuální deskou Versus se mu bezesporu podařilo získat spoustu nových fanoušků. Svým kouskem přispěla i hvězdná jména jako DJ Wich nebo Separ.
 
Deska Versus získala pozitivní kritiku od fanoušků i ze strany odborné kritiky – na svém Instagramu ji vychválila třeba Tina. Na Slovensku album sklízí jeden úspěch za druhým. Koncerty zde už proběhly například v Žilině, Trnavě nebo Breznu a teď je na řadě Česká republika. Čeká na vás série koncertů, na níž bude Strapovi krýt záda jeho dlouholetý parťák DJ Spinhandz. Zastávky jsou hlášeny v Praze, Pardubicích nebo Ostravě. Seznam shows se neustále rozrůstá. Pro aktuální informace kontrolujte oficiální stránky http://www.strapo.sk.
 
Můžete se těšit na vytříbenou techniku a ze všech směrů jedinečný hiphopový zážitek!
 
 
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory