čtvrtek, 28 červenec 2016 00:00

Festival Let It Roll Open Air odhalil všechna jména!

Written by  Tz

Léto se nezadržitelně blíží a s ním tradičně i největší český DnB festival Let It Roll Open Air, který se dočkal hned několika ocenění za nejoblíbenější DnB festival jak u nás, tak i ve světe. A stejně jako každý rok chtějí i letos pořadatelé festivalu posunout laťku zase o kousek výše. Na co vše se tedy mohou návštěvníci na konci července těšit?

V areálu Milovického letiště, které se při loňské premiéře osvědčilo na výbornou, se tentokrát od čtvrtka 28.7. do soboty 30.7. návštěvníkům představí více než 250 špičkových zahraničních i českých DJs a producentů. Sáhodlouhému seznamu účinkujících vévodí Chase & Status, Andy C, High Contrast, Netsky, Camo & Krooked, Pendulum, Wilkinson, Noisia a Delta Heavy, ale to je skutečně jen ta pomyslná špička ledovce.

 

Kromě výše zmíněných se letos na pódiích festivalu vystřídá jak řada známých a velmi oblíbených jmen jako John B, Ed Rush & Optical, Jade, Mindscape, June Miller, Pythius, State Of Mind, Unknown Error, Mefjus, Logistics, Lenzman, Fred V & Grafix, Emperor, Maduk, LSB, InsideInfo, London Elektricity, Neonlight a Calyx & Teebee, tak i spousta těch nových a neokoukaných, např. Agressor Bunx, The Clamps, Cruk, Volatile Cycle, Silence Groove, SATL, Malaky, Macca & Loz Contreras či Soligen & Type 2. A mnoho, mnoho dalších. Pódií je zatím ohlášeno 7, ale dle organizátorů se stále ještě nejedná o konečný počet.

 

I tentokrát je lineup festivalu rozdělený na jednotlivé label nights, kterých je letos hned jedenáct. Hlavní proud reprezentují přední světové labely Hospital Records, Ram Records a Viper Recordings, příznivce tvrdších odnoží drum and bassu pak zajisté potěší Noisia Invites, Blackout, Eatbrain a NeurofunkGrid Night. Exit Records, Fokuz Recordings a Med School Night prozměnu prezentují deep, liquid a experimentální odnože dnb a celou sestavu uzavírá Bass Beast a Rough Tempo Night.

 

Bohatý program na návštěvníky však nečeká jen v noci, ale i ve dne. Brány festivalového prostoru se pro ně otevřou již v průběhu odpoledne a uvnitř je bude očekávat kromě hudby také spousta zábavných aktivit. Zájemci si tak budou moci například zkusit skimboarding, zúčastnit se graffiti jamu, zchladit se ve vodní bitvě nebo si prostě jen odpočinout v chill out zóně a občerstvit se v některém ze stánků s různorodou nabídkou jídel a nápojů.


Jak už se stalo u Let It Rollu zvykem, kromě špičkové hudby mohou návštěvníci festivalu očekávat také originální design jednotlivých pódií, jimž vévodí obrovská hlavní stage, na které si pořadatelé dávají obvzláště záležet a na které se také tradičně odehrává pompézní zahajovací show.

 

A-CRAY / AKOV / A.M.C / ANDY C / AGRESSOR BUNX / ANILE / AUDIO / B-COMPLEX / BENNY L / BLACK SUN EMPIRE / CAMO & KROOKED / CALYX & TEEBEE / CHASE & STATUS / CULTURE SHOCK / CURRENT VALUE / COPPA LIVE / CRITICAL SOUND SYSTEM FT EMPEROR & KASRA / CHANGING FACES / CRUK / DBRIDGE / DREAZZ / DIMENSION / DJ MARKY / ED RUSH & OPTICAL / ETHERWOOD / FABIO / FLECK / FRANKEE / FRED V & GRAFIX / FRICTION / HIGH CONTRAST / HUMANATURE / HYBRID / ICICLE / INSIDEINFO / JADE & MINDSCAPE / JUNE MILLER / JOHN B / KASPER / KENNY KEN / KEENO / KHRONOS / KRAKOTA / L 33 / LEVELA / LENZMAN / LOGISTICS / LONDON ELEKTRICITY / LSB / MACCA & LOZ CONTRERAS / MACHINE CODE / MACKY GEE / MADUK / MALAKY / MARK SYSTEM / MATRIX & FUTUREBOUND / MEFJUS / METRIK / MOB TACTICS / NICKY BLACKMARKET / NICKBEE / NEONLIGHT / NETSKY / NOISIA / OPTIV & BTK / PENDULUM / PHACE / PYTHIUS / QO & COMPUTERARTIST / RENE LAVICE / ROCKWELL / SATL / SHIMON / SIGNS / SILENCE GROOVE / SKEPTICAL / SMOOTH / SOLIGEN & TYPE 2 / STATE OF MIND / THE CLAMPS / THE PROTOTYPES / THE UPBEATS / TELEKINESIS / TREI / UNKNOWN ERROR / VOLATILE CYCLE / WHINEY / WILKINSON

HOSTED BY: COPPA / FAVA / INNATE MC / KRYPTOMEDIC / NUKLEAR / SP:MC

 

 

Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz, www.letitroll.eu

Facebook page festivalu: www.facebook.com/letitrollcz

Link na předprodej vstupenek: http://www.letitroll.cz/vstupenky/let-it-roll-open-air-2016-1ab44707.html

Fotogalerie z Let It Roll Open Air 2015:

http://www.letitroll.cz/galerie/let-it-roll-open-air-2015-4239ba33.html

Oficiální video:

 

 

Read 5627 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory