Potom, čo si metaloví RUST2DUST spolu s raperom Zverinom otestovali spoločným živým hraním reakcie oboch subkultúrnych táborov, prinášajú prvé video spoločného projektu. Skladba JE-BE je novo spracovaná verzia pôvodnej skladby zo Zverinovho posledného albumu Umelecké Delo a je výbornou ukážkou, že spojenie metalu a rapu je nestarnúcou veličinou nadčasovej hodnoty. Zverina aj RUST2DUST sú dlhoročnými stálicami na svojej scéne s mnohoročnými skúsenosťami, čo jasne ukazuje kvalita ich produkcie. Fanúšikovia oboch žánrov sa môžu tešiť na ďalšie diela tejto spolupráce.

Orion posílá do světa nové video z jeho aktuální desky Noční vidění. Klip vznikl ke skladbě Egotrip, na které mu hostuje James Cole, enfant terrible pražského rapu. Je to už čtvrtý klip ke třetí sólovce rappera skupiny PSH.

pátek, 03 říjen 2014 04:14

Strespez posílá novinku Outsider

Po troch mesiacoch sa opäť ozýva rapper Strespez s novým video singlom s názvom „Outsider“.

První videoklip s názvem ODKAZ: Tentokrát spojili své síly po rapové a textové stránce: McEisi (Karviná) z labelu Skyscraper, Dirty (Bohumín) z kapely DirtyKlam a o produkci z druhé strany naší republiky headshotuje Dalda (Chrudim)! O klip a celé dění v něm se postarali kluci z Familia production. Nečekej Láskyplné slovíčkaření, ale ani věty postrádájící smysl!Jediné, co můžeš očekávat, jsou další spolupráce a věci, kterými míní poukázat na to, že jsou tady taky! Jednoduše to tihle kluci umístili na pravou míru, že to myslí vážně a tohle je jejich ,,ODKAZ,, .

Po dlhšej odmlke sa dnes Krimo pripomína novým videoklipom ku skladbe Labyrint.

úterý, 19 srpen 2014 19:45

M.D.B posílá nový singl Bipolar!

Interpret M.D.B po svém debutovém albu iRAP, o jehož hudební stránku se postaral známý producent Emeres, pracuje na svém v pořadí druhém projektu ve spolupráci s nadějným producentem známým pod pseudonymem Brain Swab.

V málokterém klipu lze vidět, jak dostane přes hubu Krajčo, Okamura, Johny Machette či třeba Dalibor Janda. Až teď jsme se dočkali masakru "celebrit", jejich pohřbení v masovém hrobu a nakonec i pohled na plápolající oheň živený jejich těly. Když se k tomu přidá ještě krutý rap, nelze než si tuto podívanou vychutnat...

sobota, 19 červenec 2014 07:40

Nový videoklip – PUERTO LETÍME

Mladý slovenský raper Puerto (Fero Churý) pochádzajúci z Bratislavy práve dokončil a vydal videoklip ku svojmu letnému singlu s názvom “Letíme“.  Skladba sa nesie v duchu latino soundu, o ktorý sa postaral známy producent s Kuby Kiki Pro. Text skladby oslavuje leto a obdobia dovoleniek, ktoré ľudia trávia práve v týchto chvíľach so svojimi najbližšími v rôznych destináciách po svete. 

pondělí, 14 červenec 2014 19:31

MadSkill vydává nový remix

Po delší odmlce, kdy se Mad Skill věnoval převážně extrerním záležitostem, je zpátky s novým multižánrovým projektem. Ve spolupráci s pražskými DJs Pyel a Koogee vzniklo seskupení SKILL WARRIORZ, které bude v nepravidelných intervalech zásobovat československou hudební scénu s ambicemi překročit i naše hranice.

středa, 25 červen 2014 11:06

Slyšel si Martezův Beatbox z ulice??

Pred pár dňami Martez vypustil do sveta svoj další beatbox klip s názvom Beatbox z ulice.

Nadějný raper Cereal přichází z novým videosinglem z připravovaného alba "Za trest"!

Nejméně aktivní avšak neméně kvalitní člen legendární slovenské crew H16 Cigo přichází jako Malý princ s jeho novým videosinglem "Já to mám"!

Strana 1 z 23
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory