Téměř po roce a půl vydává Forbidden Society nový projekt. Některým z vás ještě v těchto dnech stále rotuje v přehrávačích výborné Thronecrusher LP z počátku roku 2015, nyní se ale připravte na release nový, konkrétně na Punk & Rust EP.

Forbidden Society Recordings slaví páté narozeniny! Za těch pět let fungování na labelu stihlo vyjít nepřeberné množství řízného drum & bassu od řady různých producentů. Na Forbidden Society teď připadl náročný úkol: vybrat z té hromady hudby to nejlepší - 20 tracků, které nejlépe ukazují, co je Forbidden Society Recordings zač.

Hlasování v již tradiční anketě Czech Drumandbass Awards, je spuštěno! Záštitu nad letošním osmým ročníkem převzal mediální server Dnbportal.cz. Pro své vyvolené zástupce můžete hlasovat do 22. února. Po skončení ankety si počkáme tři týdny, abychom slavnostně odhalili výsledky na oficiálním vyhlášení v pražském Lucerna Music Baru. Neváhejte a oceňte svého nejoblíbenějšího DJe, producenta, party či festival za uplynulý rok.

čtvrtek, 05 únor 2015 16:00

Forbidden Society vydal album Thronecrusher

Forbidden Society a jeho krvelačně vyhlížející album s názvem „Thronecrusher“ si pomalu razí cestu na povrch, kde má za cíl jediné – likvidovat. Od prvního alba „To The Treshold“ uběhly už tři roky, ale to neznamená, že by Forbidden Society nějak zahálel. Stihl vydat několik svých EP a jedno alias album. Ovlivněn industrialem a samotnou temnotou se vrhl na nové album a výsledkem je více než zajímavá směs tvrdého Drum & Bassu s přesahem do několika stran, ale stále s jeho charakteristickým rukopisem.

Stále v pohybu, neustávající ve vývoji, takový je Forbidden Society. Umělec, který se hrne do každé další příležitosti. Sám si produkuje vlastní hudbu, jezdí tour po celém světě, řídí svůj vlastní label, má vlastní stage na jednom z největších festivalů v rodné České Republice a tento neskutečný záběr nyní rozšiřuje o další zářez - přináší vám svůj debutový videoklip.

Český DJ a producent Forbidden Society sa len pred nedávnom vrátil z japonskej tour a už svojím fanúšikom servíruje novú nádielku trekov. Jedná sa o EP s príznačným názvom Criminal EP pt.1. Tento počin obsahuje 4 treky, pričom sa na ňom podielaľ aj Anglán Donny a Rusáčisko Receptor.

Zdravíme příznivce zlámaného beatu, máme pro vás opravdovou lahůdku. 3.2. vyšla na domácím labelu Frogs On Acid drum and bassová kompilace s názvem Frogorama Vol.1. Toto album obsahující 6 skladeb, převážně z domácí scény, si už druhý den našlo místo v Daily TOP100 na anglickém DNB Arena.

Samotný festival nesie názov Pirate Station a uskutoční sa už 22.3.2014. Od jeho vzniku prešlo 11 rokov a vystriedali sa na ňom najväčšie mená Drum & Bass scény. Tento ročník samozrejme nebude výnimkou. Popri FORBIDDEN SOCIETY vystúpi svetoznáme zoskupenie NOISIA, ANDY C či BLACK SUN EMPIRE. Celá udalosť sa tento rok uskutoční v St.Peterburgu. Priemerná účasť je úctyhodných 25 000 ľudí ! Okrem zvučných mien ale festival ponúka aj megalomanskú svetelnú šou sprevádzanú video projekciou.

Vlajková noc londýnského d'n'b labelu Hospital Records v Praze potvrdila svou pověst, jedné ze světově nejoblíbenějších d’n’b událostí. Samotná akce se odehrála ve velmi uvolněné atmosféře, o kterou se zasloužili, jak samotní DJ’s, tak především skvělé české publikum. Přinášíme vám jedinečnou atmosféru, která na Hospitality Prague 2013 vládla a těšíme se na další pokračování.

úterý, 12 listopad 2013 14:18

Black Sun Empire s albem Variations On Black!

Black Sun Empire je Holandské DnB trio a na poli lámavých beatov pôsobí už cez 16 rokov. Teraz prichádzajú s albumom remixov na ktorom sa podieľalo viacero rešpektovaných umelcov svetovej elektronickej hudby (Noisia, The Upbeats, Receptor...).

Max Rowert alias Koven je anglickým producentem. Se svou první skladbou, která byla zdarma ke stažení "Wake You Up" získal více než 1,7 milionu shlédnutí na UKF , spolu s debutovým singlem na Viper, "More Than You", Koven již udělal obrovský postup v hudební scéně.

Chase & Status je britské elektronické duo, skládající se z Saula Miltona (Chase) a Willa Kenarda (Status). Na koncertech s nimi vystupují MC Rage a Andy Gangadeen. Toto duo vzniklo v roce 2003, poté co se potkali na univerzitě v Manchesteru. Zatím vydali dvě alba na kterých spolupracovali s mnoha interprety jako jsou například Plan B, Liam Bailey, Tinie Tempah nebo Dizzee Rascal.

Strana 1 z 3
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory