Ostrava může být pyšná. V sobotu 29. března 2014 bude totiž už po patnácté hostit dýchánek, na kterém nebudou chybět žádní příznivci pouličního tance (hip hopu, break dance, atd.) nejen z Česka, ale také ze Slovenska a Polska.

Příznivci pouličního tance mohou jásat. Ostrava bude opět hostit legendární street dance battle Queens Style Zone, a to již tuto sobotu 14. září 2013. Akce, kterou by si neměl nechat ujít žádný fanoušek hip hopu, house dance nebo dancehallu, se rychle blíží, proto si pojďme připomenout, na co se vlastně můžete těšit.

Celodenní akce čeká tuto sobotu ostravský Barrák. Od 16 hodin zde totiž začne S2F STREET DANCE BATTLE, na který plynule naváže párty se skvělými interprety.

Není jimi nikdo než Američani GIANT GORILLA DOG THING, které doprovodí DJ TRUMASTR, jenž je dvorní DJ legendárního rapera J-Live a hrál za svou kariéru po boku mnoha hip hopových hvězd jako SNOOP DOG, PUBLIC ENEMY, METHOD MAN, TALIB KWELI apod. Tím, ale výčet vystupujících nekončí. Vystoupí také DJ Boruf, DJ Česki a Hosté odjinud.

středa, 29 srpen 2012 09:42

Battle for Dancers vol. IV

Written by

Půl roku uběhlo jako voda a je tu už čtvrtý Battle for Dancers. Opět se můžete těšit na super battly, hudbu, klub a nebo i krasné barmanky. Battle 2 vs 2 Hip hop 1 vs 1 House 4 vs 4 All Style Dema u all-style 4vs4 proběhnou formou exhibičnich battlů.

Porota Wahe - BDS Academy Adam - Alyaschca Crew Sanchez - Rhytm of Soul DJ DJ Boruuf - Alyaschca Crew Speaker Bart - Hollywood Stars

Vstupné/Startovné 70,- kč
Registrace Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. - Jmeno/Přezdivka/Styl/Crew/

čtvrtek, 03 květen 2012 10:24

Dirty Battle se blíží!!

Written by

Pořadatelská agentura DreamUp production uvádí největší taneční battle v hip hopu 1vs.1 a choreografiích v České republice!

Dobrý prostor, skvělý DJ a hlavně fantastická porota, která je složena z těch nejlepších evropských tanečníků. Tohle prostě nesmíš minout!

Zlatý hřeb mezi českými tanečními battle akcemi přijde v sobotu 12.května večer, kdy se v pražském klubu Palanca (5.patro OC Kotva, vchod z levé strany) utkají ti nejlepší tanečníci z České republiky, Slovenska a dalších zemí. Jak už bylo zmíněno výše, utkají se ve dvou kategoriích - hip hop 1vs.1 a Choreografie! Hip Hop 1vs.1 bude probíhat již tradičně - nejdříve dema (výběrem) a poté už battlem v "pavouku". Choreografie jsou primárně určeny pro 3-6ti členné taneční formace (angažování více tanečníků je možné, ale nedoporučuje se, vzhledem k prostoru). Délka tanečních choreografií byla stanovena na 2 minuty, což je čas, který dobře ukáže taneční i tvůrčí schopnosti jednotlivých skupin.

Queens Style Zone. Street dance battle, který není třeba nikomu z tanečníků a příznivců pouličního tance představovat, na podzim loňského roku oslavil jubileum a v první polovině února, konkrétně tedy 11. 2. 2012, jej čeká jedenácté vydání. To proběhne tradičně v klubu Marley na ostravském výstavišti Černá louka. Opět je připraven zajímavý program i několik novinek.

Tou první je premiérový allstyle battle v Ostravě, a to rovnou 3vs3. Vůbec poprvé tak na Queens Style Zone nebudou soutěžit pouze jednotlivci a dvojice, ale představí se hned trojice tanečníků, kteří se budou snažit uspět v tanečních stylech hip hop, house dance a funk styles (popping, locking). Pro diváky se tedy chystá rozhodně zajímavá a především neokoukaná podívaná.

úterý, 15 listopad 2011 09:45

Workshop s Byronem Coxem

Written by

Otevřený HOUSE DANCE WORKSHOP pro všechny milovníky housové hudby a kultury, ale i pro každého kdo se chce přiučit něčemu novému s tímto vynikajícím lektorem! BYRON COX (BROOKLYN NYC) k nám opět zavítá již 17.listopadu od 20:00. Jeho lekce je určena naprosto pro všechny, učí přes základy až po vyšší level ale hlavně učí s láskou a na každého se zaměří i individuálně!

- Zakladatel The House Dance Project /THDP/ a www.housedancer.com
- organizátor Crussial Sessions v NYC - porotce a lektor na mnoha světových akcích (HouseDance4ever, Kings of NY, SDK.EUROPE, Battlezone atd)
- vítěz mnoha mezinárodních battlů (World Dance Colosseum JAPAN, The Styles Crash POLAND, New York City Jacks NYC, The Urban Movement Tour PHILADELPHIA
- choreograf videoklipu (Mr.V - Da Bump, Jezabehl - Its All About Me)
- podílel se na několika dokumentárních filmech
- vyučuje po celém světě
- skvělý lektor všech věkových kategorií :)

DATUM: 17.11.2011
ČAS: 20:00-21:30
MÍSTO: BEAT UP STUDIO BRNO, JÁNSKÁ 9
CENA: 300,- CZK
PŘIHLÁŠKY ZASÍLEJTE NA EMAIL Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. !!!! PLATBA NA MÍSTĚ NEBO SI REZERVUJTE SVÉ JISTÉ MÍSTO PLATBOU DOPŘEDU NA RECEPCI STUDIA!

 

přečteno: {hits}1077{/hits} krát

neděle, 13 listopad 2011 18:31

Real Dance Education 2011

Written by

Jedinečný projekt svého druhu u nás v ČR!!! Celý program je zaměřený jen na "jedno"...pomoci, zlepšit vědomosti, doladit nesrovnalosti, obohatit vzdělání...českým tanečníkům, lektorům, vedoucím tanečních skupin a porotcům.

Tým lektorů je sestaven z těch nejlepších co tady v Česku a na Slovensku máme!!! Každý z lektorů se specializuje na daný taneční styl a má vám rozhodně co předat!

1.víkend 2.-13.11.2011 B-boying, Krump, House dance, Loft, Vogue, waacking, Dancehall
2.víkend 3.-4.12. 2011 Hip hop(Old a New school), Salsa, Hustle, Afro,Popping, Locking,Choreografie

LEKTOŘI: Wahe Akopjan: Locking, Hip hop(Old school,New school) Miss Bibi: Waacking, House dance,Hustle Straight Danger: Krump Sigiboy: B-boying T-Boy: Popping Abrc: Vogue Káka: Dancehall Linda Fernandez: Afro Honza Dvořák: Salsa Linda Rančáková: Choreografie

Nejlepší lektoři u nás a na Slovensku. Specialisti na dané taneční styly. Maximální technické i praktické znalosti. Zkušenosti ze zahraničí. Vysoká kvalita výuky. Workshopy budou vedené vždy: 45min - videa, historie, videoprojekce...otázky 1,5h - taneční lekce kde se budou vyučovat nejdůležitější elementy danného tanečního stylu včetně základních kroků, jejich pojmenování...proč se tak tančí, jak vznikly, z čeho vycházejí a podobně.

Strana 1 z 4
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory