pondělí, 01 prosinec 2014 15:45

Show Must Go On po čtvrté! Premiéra legendárního videa bude v Podniku Featured

Written by  Tz

Legendární série graffiti filmů SHOW MUST GO ON má konečně čtvrté pokračování. Nenech si ujít premiéru ve čtvrtek 18. 12. v klubu Podnik v Praze 7. Parta hardcore writerů z Bratislavy tě nechá nahlédnout do uzavřené subkultury pohybující se na hraně zákona. I když to je v dnešní době všudypřítomných bezpečnostních kamer téměř nemožné, stále existují způsoby, jak se dostat do metra a vlakového depa a zbombit soupravu způsobem e2e, tedy úplně celou.

Pro crew RCLS je tvorba graffiti životní styl, kterému věnují veškerý čas, peníze a energii. A jak uvidíte v SHOW MUST GO ON 4, často je to také adrenalinový sport a především i velká závislost. Natáčení nejnovějšího dílu série, která začala filmem v roce 2007, se uskutečnilo na spotech po celém světě, od Jižní Ameriky, přes Evropu, Rusko, Indii až po Japonsko.

Premiéru filmu doprovodí prodejní výstava velkoformátových fotek, které členové RCLS nafotili na cestách. Stále ještě před slavnostním uvedením nového snímku vypukne graffiti sketch battle o hodnotné ceny. Proti sobě se utkají předem vylosované dvojice writerů, které budou po dobu jedné minuty malovat stejné slovo. Promítání filmu začne půl hodiny před půlnocí a po ní rytmus zábavy budou diktovat Jäger VIBES, Akvamen + Rae Montana, Fazy Luckers. O skvělou náladu se kromě bohatého programu postará také ledově namražený Jägermeister. Prvních sto návštěvníků premiéry SHOW MUST GO ON 4 dostane panáka jägera zdarma.

Vstup je 100 korun. Na místě bude možnost zakoupit DVD a trika Show Must Go On 4.

FB event pražské premiéry:

 

 

 

 

Read 14644 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory